Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nie bylo innego wyjscia

czy dobrze zrobilam odchodzac od mojego faceta

Polecane posty

ja i moj eks poznalismy sie na studiach.spotykalismy sie dlugi czas,az w koncu podjelismy decyzje w spolnej przyszlosci.wynajelismy mieszkanie i zaczelo sie pieklo.chodzi o jego matke.przez te lata,kiedy sie spotykalismy nie robila zadnych problemow,byla nawet mila i lubila zazartowac.do czasu wyprowadzki.kiedy sie dowiedziala o wyprowadzce wpadla w szal(ja o tym nie wiedzialam).w dniu wyprowadzki pojechalismy najpierw po moje rzeczy a pozniej po rzeczy mojego eks i...niespodzianka.poprosil mnie,zebym zaczekala na schodach,bo matka nie jest zachwycona nasza decyzje.przyznam,ze dla mnie to bylo jak cios w policzek,ale ok.pomyslalam,niech tak bedzie.jego matka wpadla w jakis amok i slyszal ja chyba caly blok.zaczela krzyczec-TY CHCESZ MNIE,WLASNA MATKE ZOSTAWIC DLA JAKIES KURE.....WKI,PEWNIE JEJ BACHORA ZROBILES I STAD TA WYPROWADZKA...nie bede wymieniac wszystkich epitetow,ale slowa iscie z rynsztoku...on mnie nawet nie bronil,stwiedzil,ze nie chcial dolewac oliwy do ognia...no,ok,bylam to w stanie zrozumiec,bo i tak by nic nie wskoral.zaczelo sie pielko,codziennie telefony jego matki,tak sie wydzierala,ze ja nawet siedzac dalej slyszalam niemal kazde jej slowo.oczywiscie mowila jaka to jestem i w ogole.moj eks,wiedzac,ze ja te rozmowy slysze,wychodzil do drugiego pokoju.powstal miedzy nami dystans,mimo,ze notorycznie przepraszal za zachowanie matki. podjelam decyzje o rozstaniu,nie chcialam wchodzic do takie rodziny,nie chcialam by moje dzieci w przyszlosci byly zle traktowane przez babcie,lub nastawiane przeciwko mnie.moi rodzice popieraja moja decyzje,a jakie jest wasze zdanie?czy dobrze zrobilam odchodzac?bo co moglam innego zrobic?zakazac kontaktow z matka?nikt by nie byl w takim ukladzie szczesliwy.

Gość gość
to ty powinnas wiedziec swoja droga ma chlopak przeyeebane co jeszcze mozna zrozumiec nikt nie odpowiada za rodzicow jakimi obdarzyla go natura ale on juz w tej sprawie zajal stanowisko, jakbys nie zauwazyla to przeczytaj swoj post jeszcze raz :)

Gość gość
mieszkanie bez ślubu ? z maminsynkiem ? po to żeby Cię zostawił za 2-3 lata ? ryzykowana sprawa...a z drugiej strony za mało o nim napisałaś....

Gość gość
dobrze zrobiłaś. teraz zapisz się do feministek i rozkoszuj się w związkach partnerskich a nie wśród hetero zboczeńców

no....mieszkanie bez slubu,zeby wiedziec czy slub w ogole bedzie;)a maminsynkiem to on nigdy nie byl,to raczej jego matka ma jakis problem.problem,ktory wylazl jak szydlo z worka gdy tylko sie dowiedziala o wyprowadzce.

Gość gość
Bardzo dobrze zrobiłaś. Jak to mówią nie będziesz żyć z matką tylko z facetem ale tutaj to by się na pewno nie sprawdziło. Nie ma co żałować. Gdybyś w to brnęła byłoby coraz gorzej. Tak jak ktoś napisal on stanowisko już objął i wątpię by zmienił więc sama sobie dopisz jak by to wyglądało później...