Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna12392

urodziny i walentynki chłopaka rozumowanie

Polecane posty

Gość smutna12392

Cześć. Jestem z chłopakiem rok i 9 miesięcy kiedyś spędzalismx razem. święta urodziny walentynki a teraz mówi że nie jesteśmy po ślubie i po zareczynach żeby walentynki razem spędzać i urodziny bo zaprosiłam go do siebie na urodziny a on że nie przyjdzie..

Gość gość
no to masz jasną sytuację przynajmniej

Gość gość
Ma Cie w d***e. Urodzin / walentynek nie obchodzi sie po slubie tylko zawsze. Z takimi rzeczami nie czeka sie do slubu przecież...! Powiedz mu, ze skoro urodzin, walentynek nie bedzie przed slubem, to seksu tez i niech w********a.

Gość gość
zmień faceta. Ma Cię chyba dość- jego zachowanie to sugeruje

Gość gość12392
Jest mi strasznie przykro jak można traktować tak druga osobę.. Nie jestem już z nim dziś zakończył się naszzwiązek.

Gość gość12392
On ma 23 lata a zachowuje się jak dziecko nie wiem jak tak można i mówił mi dziś że 'jak będzie musiał to przyjedzie na urodziny i się zmusi' jak można mówią jak do drugiej osoby ? Jak się kocha i jest się razem to się chce z nia spędzać urodziny i święto zakochanych a nie że nie i że się zmusza czy coś

Gość gość
Dlaczego kobiety polskie to takie glupie naiwne c**y wystarczy im powiedziec doslownie cokolwiek no nie wiem juz jak mozna tak naiwny umysl miec chyba schowany w c***e 555 www.youtube.com/watch?v=aNC-LLh2dn4

Gość gość
Walić walentynki, ale na urodziny nie przyjść?

Gość gość
Zrób jakąś porządną bibę bez niego, niech wie że się dobrze bawisz :) nie bądź przyklejona do niego na siłę. To że jest twoim chłopakiem nie ma nic do rzeczy, że nie chcę przyjść na urodziny, po prostu każda osoba która cię lubi albo dla której jesteś ważna chciałaby być.

Gość gość
Acha, nie jest już jej chłopakiem, to w porządku :)