Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O płytkich i pustych

Jeśli kobieta jest w stanie iść do łóżka z przystojnym półgłówkiem to jest pusta

Polecane posty

Gość O płytkich i pustych

Tak. Jest płytka i pusta.

Gość świstak trojański
No dobra. A jaki jest mężczyzna, który jest w stanie pójść do łóżka z idiotką ? :)

Gość gość
eee ten mężczyzna jest zaradny pewnie :D Dajcie spokój z tymi stereotypami. Taki temat już jest . Czy długie nogi i fajne cycki oznaczają zaraz brak mózgu ?

Zasadniczo nie. Ale ja poczyniłem takie założenie na potrzeby niniejszej dysputy. Stworzyłem wirtualną idiotkę z fajnymi cyckami, długimi nogami i bez bielizny. Sam Pan Bóg by się takiej nie powstydził. ;)

Gość gość
Dobrze, że nie masz mocy sprawczej, bo wyobraź sobie, że idiotkom zazwyczaj nie zamykają się buzie. Paczycz, paczysz a tu nagle staje przed Tobą cud dziewczę, które zaczyna nawijać :O Sprawozdaje Ci przegląd prasy szmaciarskiej, kolory lakierów w sezonie, wycięcie w nowych majtkach Zośki i to wszystko w czasie kiedy Ty zaczynasz ją regularnie posuwać. :D Nie przestaje nawet wtedy kiedy padasz zmęczony i spocony na łóżko. :D:D:D

Gość gość
Wyobraź to sobie i opisz nam swoje odczucia ;)

Tak, czasem zastanawiam się, czemu ludzie tak rozpaczliwie usiłują wypełnić czymkolwiek, byle czym, panującą wokół ciszę. Nawet ciszę pomiędzy dwojgiem ludzi. Myślę, że to z lęku przed poczuciem samotności. A przecież wystarczy tylko włączyć telewizor, zamiast szukać kolejnego idioty albo idiotki, no nie ? ;)

Gość Androgen
Pozdrawiam mądrych i brzydkich ;-)