Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syyylwiaaaa

Jestem w 7 miesiacu ciazy a moj chlopak jest uzalezniony...

Polecane posty

Gość syyylwiaaaa

mam problem z moim chlopakiem ktory po padl w cug , to trwa juz dwa miesiace i nie wiem co mam zrobic z tym probowal juz wszystkiego . jestesm juz 3 lata ze soba i wiem kiedy klamie , non stop klamie w zywe oczu tlumaczac sie ze musi sie wyszalec bo pozniej nie bedzie mogl . rozumiem pojsc z kolegami na piwo pogadac itp ale nie po padac w 3 dniowy melanz . boje sie ze jak malenstwo sie urodzi to schowa rece do kieszeni i ucieknie od problemu albo znowu gdzie go wywieje ... :(

Gość gość
daj sobie z nim spokoj juz teraz

Gość gość
i tak ci nie pomoze przy dziecku a jeszcze starego konia bedziesz musiala nianczyc. ludzie uzaleznieni nie nadaja sie do normaleno zycia. chcesz cale zycie przeplakac przez pijaka? przeciez on nawet nie widzi nic zlego w swoim piciu. kopnij go w d**e i pozwij o alimenty.

Gość gość
oddaj Dziecko , nie krzywdż go , ono nie zasłużyło na takich "rodziców" jedno p******e uzależnione a drugie tępę bo sobie dziecko dało nieodpowiedzialnie z kimś takim zrobić

Gość gość
Albo zrobisz to jak najszybciej, albo za kilka lat po tragicznych przejściach. Nie mam więcej do powiedzenia w tym temacie.

Gość syyylwiaaaa
nigdy w zyciu bym nie oddala dziecka , wiedzialam co robilam i sie pogodzilam ze bede matka i jestem z tego dumna . a ze dziecko ma po***nego ojca to nic nie zmienia i to nie jest powod zeby oddac dziecko ?