Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ogladalyscie Rolinik szuka zony?

Polecane posty

Gość gość

Jak myslicie ktor para ma szanse?

Gość gość
Adam z Anią oraz Paweł z Natalią . Te dwie pary wylądują na ślubnym kobiercu .

Pisałam już gdzieś, że myślę że tylko ten duży geuby z tą brunetką mają szansę, a inni mizerne, albo w ogóle żadne. Taki Stasiek w ogóle widać, że jemu żadna tam żona niepotrzebna :D no chyba że w posagu fajny kombajn przyniesie to wtedy wielkie TAK, dla kombajny oczywiście :p Ewa to Ewa, nie zdziwię sie jak jednak do Uli Grześ z przeprosinami poleci ;) chociaż jak od niego już jedna nawet z dzieckiem...nie zdziwię sie jak w sumie żadna go nie zechce. Ale jak już widzę większe szanse dla Uli niż dla Ewy. Najpierw będzie że taka ładna, słodka itd a potem okaże sie inna i do tego mało pracowita... A ta taka Kasia to nie wiem, wydaje mi się, że ona tą całą rodzinę tak sobie polubiła... A ten od Natalii tylko ładnej doopy szuka, a nie żadnej tam miłości, ani dziewczyny na dłuższy czas. Zresztą on swoim wyborem sam sobie przeczy :) takie niby byly wspólne pasje ważne...typowy chłop-pustak :p

Gość gość
No wg mnie tez Adam z Ania maja najwieksze szanse. Kibicuje tez Kasi i Zbyszkowi, choc dosyc specyficzna z nich para, ale na swoj sposob sa sympatyczni. Co do reszty, to Grzegorzowi spodobalo sie rozkazywanie i dominacja wiec nic dziwnego ze wybral Ewe, choc tez mysle ze tam slodko bedzie co najwyzej przez miesiac dwa a pozniej sie posypie. Stanislaw jest dla mnie tak niemrawym kolesiem, ktory na zadno pytanie nie potrafi jasno odpowiedziec i chyba najlepiej jakby te trzy kobiety tam zostaly, bo babki mial naprawde super, tylko on tam nie pasowal :) A co do Pawla, mam wrazenie ze poszedl do programu rozpromowac swoje mlekomaty, polecial na urode Natalii ale i tak nic z tego nie wyjdzie. On sprawia wrazenie bardzo skupionego na sobie egoisty- takie mam wrazenie.

Gość gość
Kinga ;D

Gość gość
Zaden sie nie ozeni.program juz nakrecili i zaden nie wybral sobie panny

Gość KingaStefankaFanka
Przecież wiadomo, że nie od razu. Teraz to oni mogą ewentualnie zacząć się spotykać, do ślubu jeszcze daleko :)