Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkozak 83

zaczynamy od listopada aby ładnie wyglądać na świeta.

Polecane posty

Gość jkozak 83

wita, zaczynałam juz kilka razy, zawsze z niepowodzeniem, mam nadzieje ze tym razem sie uda, mamy zjazd rodzinny wiec chcialabym wygladac fajnie :) Mam trójke dzieci ostatnie ma 1,5 roku. waze 71kg przy wzroscie 156 cm. Prosze o wsparcie, razem łatwiej :)

Gość migotkaaga
Przyłączam się z przyjemnoscia;) ważę 7.30 przy wzroście 15 cm. To od czego zaczynamy?;)

Gość migotkaaga
Miało być 72kg przy wzroście 158cm; )

Gość gość
ja ważę 48 kg przy wzroście 157 :) To taka motywacja dla Was dziewczyny bo 6 miesięcy temu ważyłam 65 kg :)

Gość gość
Nie żarłam jak świania, mam tarczyce

Gość gość
no co ty naprawde masz tarczyce? myslalam, ze kazdy ma...

Gość gość
Kurcze sporo wazycie ja mam 166 i waze 56 kg a nie jestem wychudzona i mam trochę tluszczu na brzuchu. Proponuje Wam dietę,na necie cos znajdziecie no i zero slodyczy, dużo wody. Zapiszcie sie na fitness,basen lub zacznijcie biegać!

Gość gość
skoro masz chorą tarczycę to powinnaś ją leczyć i stosować dietę

Gość gość
nie wiem jak wy to robicie ja mam 40 lat i przy wzroście 170 od lat mam stałą wagę 57 kilo

Gość jkozak83
Witam wszystkich :) Załozylam ten temat poniewaz nigdy nie bylam chuda, z łatwością przybieram na wadze, urodziłam trzech synów, wiec ta waga rozniez troszke poszybowała do góry tym bardziej ze miedzy najstarszym a najmłodszym są tylko 4 lata. Narazie nie znalazlam fajnej dietki, wiec postanowilam ograniczyc jedzenie, spozywac wiecej warzyw i owoców.

Gość jkozak83
migotkaaga - zaczynamy razem, startujemy z podobnymi wymiarami, napisz mi jaka diete wybralas dla siebie i w kazdym dniu proponuje jakąs aktywnosc :) bardzo bym chciala przez te niecale 2 miesace zdrowo zgubic 6-8 kg :) tak na dobry poczatek :)