Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamusie jak czesto seks ?

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem mamą 2,5 letniej Anetki 1,5 roku temu rozstalam się z biologicznym ojcem mojej córki ,przez ten czas nie współżylam z żadnym mężczyzną skupiając się na wychowywaniu dziecka.4 miesiące temu poznałam cudownego mężczyznę ,z którym się zwiazalam ,od miesiąca mieszkamy razem wydawało mi się że jak zamieszkały razem to bedziemy codziennie się kochać itd a tu jak raz na tydzień jest seksik to jest dobrze ,albo on zmęczony albo ja ,albo dziecko siedzi długo w nocy i on pada już wcześniej ,w dzień jak dziecko usnie to też jakieś inne sprawy ,dodam że w łóżku jest super z nim szkoda tylko że tak rzadko .dodam że bardzo się kochamy ,widzę ze bardzo mu zależy na mnie i moim dziecku. Czy to normalne ze para która jest ze sobą od niedawna tak rzadko uprawia seks . Jak jest u was ?

Gość gość
Podbijam

Gość gość
4 lata po ślubie przed ślubem mieszkaliśmy razem i byliśmy parą 6 lat. Suma 10 lat razem. Seks prawie codziennie. Często dwa a nawet trzy razy dziennie. Przerwa 3 dni bardzo rzadko się zdarza. Dziś mąż powiedział mi, że znów ma na mnie "fazę". Mamy 2 letnią córę.

Gość gość
Upo

Gość gość
może cie zdziwie jako facet, ale z moją żoną mamy tak samo... choć syn ma już 5 lat, to rzadko 2x w miesiącu to maks... bo zmęczeni, bo nie ma czasu, bo się z dzieckiem usypia :) poprostu życie..

Gość gość
nie cipke tylko anusa bo tak wolę