Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie mnie denerwują niezdecydowane, niepewne osoby!

Polecane posty

Gość gość

Nie ma gorszego typu człowieka niż osoba, która przeprasza że żyje. Wyjątkowo mnie takie osoby denerwują. Życie jest piękne i pełne mozliwości a nadal istnieje ogromne grono ludzi, którzy są zahukani, boją się wypowiedzieć własne zdanie, wstydzą się wszystkiego. Mam taką koleżankę, 24 lata na karku, pracuje w sklepie spożywczym, nigdzie nie wychodzi do ludzi, przez całe życie była gnębiona, taka zahukana, szara myszka, czerwieni się gdy ktoś coś do niej powie i kompletnie nie ma zdania w jakiejkolwiek sprawie. A Wy jakie macie podejście do takich ludzi?

Gość gość
a ty co sobą reprezentujesz ?

Gość gość
skad wiesz ze nie ma zdania? moze tylko go nie wyraza przed toba?

Gość gość
Akurat bardzo dużo. Jestem mądra, zdolna i inteligentna. Ale najwazniejsze jest to, że się niczego nie boję i potrafię o siebie zawalczyć. Zawsze osiągam to co chcę i ludzie mnie szanują. Potrafię słuchac jednak myślę krytycznie i nie boję się nie zgodzić gdy coś wydaje mi się absurdalne. Uważam, że każdy człowiek jest inny więc rozbiezność poglądów jest czymś normalnym. Od dzieciństwa się angażuję w wiele projektów i inwestuję w siebie. Najgorsze co może być to gdy np. w grupie trafi się taka osoba i trzeba z nią współpracować. Jedyne co można zrobić to nią rządzić a przecież we wspólnych projektach chodzi o burzę mózgów i konfrontację poglądów.

Gość gość
a mnie strasznie denerwuja takie bufony jak ty, ale nie martw sie, zycie jeszcze nauczy cie pokory 🖐️

Gość gość
Najgorsze co może być to gdy np. w grupie trafi się taka osoba i trzeba z nią współpracować. Jedyne co można zrobić to nią rządzić a przecież we wspólnych projektach chodzi o burzę mózgów i konfrontację poglądów. xxx potrafisz wziac PELNA odpowiedzialnosc za osobe ktora RZEKOMO trzeba rzadzic?

Gość gość
18;28 - w życiu nie trzeba być pokornym tylko zachowywać się z klasą. Lubię siebie, wierzę w swoje siły - co w tym zlego? To jest własnie dobre podejście. Najgorsze są osoby, które się wszystkiego boją, wstydzą, nic nie powiedzą żeby komuś nie zrobić przykrości albo nie wyjść na głupią/ głupiego. Trafić na kogoś takiego w projekcie to koszmar. Zero pomysłów czy własnej inicjatywy, tylko przytakiwanie... Ale tutaj nawet nie chodzi o jakieś porjekty ale też o normalne życie. Jak można być biernym i wstydzić się wyrażać własne zdanie?

Gość gość
jak mozna kopac sie z koniem? :classic_cool:

Gość gość
a ja myślę że z autorki tak naprawdę wszyscy się śmieją i uważają ją za taką co za wszelką cenę chce udawać najmądrzejszą ale niestety nie ma ku temu warunków

Gość gość
to ze ktos ci nie daje w pysk nie oznacza ze nie potrafi najczesciej oznacza ze nie ma ochoty na bijatyke, ewentualnie wie ze ma cios boksera wagi ciezkiej i ma litosc nad toba

Gość gość
Nikt się ze mnie nie śmieje, ponieważ nie ma powodu. Wręcz przeciwnie ludzie liczą się z moim zdaniem i doceniają to, że jestem dobrą organizatorką. Lubię mieć wszystko dobrze zaplanowane i przykładam się jeśli komuś coś obiecuję. Życzyłabym sobie żeby więcej ludzi było tak profesjonalnych jak ja.

Gość gość
klękaj do oręża , autorko :classic_cool:

Gość gość
Jestes jak pewna pani prof na moim wydziale. Tez o wszystko walczy wszystko moze i jest wszechwiedzaca zawsze ma swojd 3 grosze do dodania. Wszyscy sie z niej smieja i kazdy tylko czeka co dzis madrego ma do powiedzenia prof. Daniela.

Gość gość
Gdyby bylo wiecej takich jak ty to nie byloby komu rzadzic. Kazdy bylby pepkiem swiata i jego zdanie i decyzje bylyby najwazniejsze.

Gość gość
18;40 - powtarzam ze mnie się nikt raczej nie śmieje, a jak śmieje to jego problem nie mój ponieważ ja nigdy nie mówię nic głupiego. Swoją drogą widzę, że Was trochę irytuję. Czyżbyście rozpoznawały niektóre z wymienionych cech u siebie?

Gość gość
"Wręcz przeciwnie ludzie liczą się z moim zdaniem i doceniają to, że jestem dobrą organizatorką." ludzie zawsze słodzą w oczy choć maja to w d***e, zatem za bardzo bym na tym nie bazowała dobrze, ze masz poczucie własnej wartości ale to nie znaczy, że wszyscy nad tobią pieją peany jeśli już, to tylko w oczy, a poza oczy... to całkiem inna historia...

Gość gość
myślę, że jesteś perfekcyjna tylko w swoim mniemaniu ja nienawidzę takich jak ty gburowatych, zapatrzonych w siebie i nie dostrzegających własnych wad, nie liczących się ze zdaniem innych ludzi pewnie masz sporo cech psychopatycznych

Gość gość
18;43 - ludzie zawsze będą się nawzajem obgadywać. Szczerze mówiąc, mam to gdzieś co ktoś o mnie mówi za plecami, to jest jego problem nie mój ponieważ jak już wspominałam ja mówię tylko mądre rzeczy więc nie mam się czego wstydzić. I powiem Wam, że to jest dziwne ale jakoś ludzie chcą ze mną przebywać. Mam masę zaproszeń na imprezy, śluby, chrzty, wyjazdy, zawsze miałam u swojego boku świetnych facetów, którym jakoś mój charakter nie przeszkadza a wręcz przeciwnie. Towarzystwo to jedno ale druga kwestia jest taka, że dzięki swojej upartości dostałam świetny staż czy w ogóle lepiej mi się wiedzie.

Gość gość
no widzisz, a mi twoja osobowośc zupełni nie leży ja lubię ciszę, spokój, dom i przebywanie z dala od ludzi męczą mnie za żadne skarby nie chciałoby mi się dochodzić w życiu do tego, czym ty sie tak chełpisz ludzie są różni i to dobrze

Gość gość
>>>Mam masę zaproszeń na imprezy, śluby, chrzty, wyjazdy,..<<< wszystko to, czego nie znoszę. serio.

Gość gość
A ja lubię takich zgubionych ludzi. Często mają bardzo interesujące osobowości. Nie dopuszczają do sienie byle kogo i to w sumie przywilej zaprzyjaźnić się z nimi.

Gość gość
ja mam wieksza mase... otwarlem linie produkcyjna :D zyczysz sobie zaproszenie indywidualne czy wybierzesz cos z gotowcow? :classic_cool:

Gość gość
W źyciu to jest piękne źe kaźdy jest inny, na tej planecie miejsce jest dla kaźdego i dla ludzi skromnych, zakąpleksionych i dla pewnych egocentryków takich jak ty. To czy jest ktoś zahukany i wstydliwy decyuje wychowanie jest to niezaleźne od nas, rodzice popełniają błedy wychowawcze które powodują źe ich dzieci są zakompleksione.

Gość gość
Autorka powinna poczuć się w roli faceta, gdzie pierwszy lepszy przerośnięty dres może przyjebać w mordę. Od razu zrobiłaby się cicha i pokorniutka.

Gość gość
pierwszy lepszy przerosniety dres ma sporo zalet... pierwsza to taka ze jest latwy w obsludze a kolejna to taka ze za podnoszenie raczki na kobiete bywa ze raczka usycha