Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dla mnie lepsze

Polecane posty

Gość gość

Obecnie mam 33 lata i można śmiało powiedzieć że kobietom się fizycznie podobam do tego stopnia że nie raz nie dwa oferowały mi seks bez zobowiązań (w tym mężatki), co prawda z zajętych kobiet nie korzystam nawet jak mam okazję ale byłem w jednym związku w którym spotykaliśmy się tylko na seks. Obecnie jestem sam i zastanawiam się co dalej? większość kobiet co spotykam na swojej drodze albo jest mega nie dostępna i seks najlepiej po ślubie... (te porządne) albo takie które by praktycznie od razu chciały iść na całość bez uczuć, nie wiem czy dalej się bawić i brać na parę miesięcy kogoś dla seksu czy lepiej stworzyć związek normalny z kimś i próbować układać sobie życie nawet kosztem braku seksu przez dłuższy czas...

Gość gość
gość dziś Obecnie mam 33 lata i można śmiało powiedzieć że kobietom się fizycznie podobam do tego stopnia że nie raz nie dwa oferowały mi seks bez zobowiązań (w tym mężatki), co prawda z zajętych kobiet nie korzystam nawet jak mam okazję ale byłem w jednym związku w którym spotykaliśmy się tylko na seks.Używany towar to ciuch kupiony w lumpeksie. A Ty również jesteś już używany. Lump leżąc koło towaru nieużywanego po pierwsze przyćmiewa jego blask a po drugie nie ma świeżości. Najlepiej pasuje lump do lumpa.

Gość gość
sram :( i jem swoja kope;(

Gość gość
teraz jem kope swojego psa,mniam,mniam....trochę wali starzyzna:(