Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak powinny wyglądać kobiety kobieco i naturalnie oraz dziewczęco

Polecane posty

Gość gość
bo co? bo ty tak mowisz? duzo facetow lubi kobiety vampy i perwersyjny ostry seks z elementami dominacji... naturalne i nijakie dziewczyny to dla nich nuda

Gość gość
kurde, bez jaj seks jest najważniejszą częścią życia - reszta jest nie istotna. Wszyscy dobierają się w pary na tle seksualnym a reszta to tylko szare tło najważniejszy w życiu jest seks.

Gość gość
jest najwazniejszy i ludzie oczywiscie ze dobieraja sie w pary ze wzgledu na seks... jedyne co nieprawdziwe z tego co napisales ze cala reszta to tlo, cala reszta jest prawie ze rownei istotna, z tym malym faktem ze seks jest ten 1% wazniejszy niz inne kwestie.

Gość gość
nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie seks nie ma prawie żadnego znaczenia w życiu - i współczuje Ci zezwierzęcenia.

Gość gość
Albo kobieco albo dziewczeco, nie da sie wygladac dojrzale i infantylnie rownoczesnie. Jeszcze jedno, dupcia to swoja matke nazywaj, musialoby mi cos ciezkiego na glowe spasc zeby sluchac faceta ktory tak nazywa kobiety.

Gość gość
Ja wyglądam neutralnie, raczej naturalnie, niepozornie. Poza dużym tyłkiem, który nieczęsto eksponuję, nie ma w moim wyglądzie nic wulgarnego, wyzywającego. Facetów to myli. Nie mają pojęcia jak duży seksualny potencjał we mnie drzemie, albo po prostu taka naturalność ich nie kręci. Prędzej zarwą do prawie obnażonej, z cycem na wierzchu, kilogramem szpachli na buzi, na 20-cm szpilach pełni nadziei że taka jest super w wyrze. A tu może być niezły zonk, kłoda która nie wie jak zająć się facetem. A dobrze tak, tym prymitywnym wzrokowcom.

Gość gość
jesteś wynikiem tego zezwierzęcenia, takim ubocznym efektem ruch..ka swoich rodziców