Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wynik bety 14,97 co to oznacza?

Polecane posty

Gość gość

j w

Gość gość
up

poczatek ciazy? cysta? a moze torbiel? W kazdej z tej sytuacji beta jest pozytywna. Sprobuj za 2 dni powtorzyc test beta hcg, jezeli beta znaczaco wzrosnie - gratuluje

Gość gość
miała któraś z was tak niski wynik?

ja mialam jakis czas temu bete 17 z groszami w 2gim dniu okresu ( mialam zrobic zwykle badania hormonalne, wykonali mi rowniez test beta hcg przez pomylke ) W 9 dniu cyklu pojawilo sie kolejne krwawienie. Dowiedzialam sie o becie dopiero na kolejnej wizycie u mojego lekarza prowadzacego - czyli miesiac pozniej, ale czulam wczesniej, ze cos jest na rzeczy. Lekarz stwierdzil, ze byla to pomylka, ale jak powiedzialam ze po okresie w 9 dniu cyklu znowu zaczelam krwawic, lekarz stwierdzil, ze moglo dojsc do wczesnego poronienia.

a spoznia Ci sie okres? kiedy wykonywalas bete hcg? 14.97 to nie jest wcale niski wynik, jezeli bylaby to ciaza, to pewnie 2dniowa :D w sensie, zarodek zagniezdzil sie 2 dni temu ( beta wzrasta dopiero wtedy kiedy zarodek sie zagniezdzi ) z kazdym dniem beta wzrasta o iles tam % nie pamietam o ile.

Gość gość
niewiem czy mi sie spoznia bo mam bardzo nieregularne cykle w tym miesiacu brałam clostilbegyt zrobiłam test ciażowy jest bardzo słaba kreska ale rózowa i widac ja gołym okiem tak sie boje ze cos bedzie nie tak :(

Powtorz bete pp 48 h. Ja mialam tak niska w pierwszej ciazy s moj synek ma 1,5 roku:)