Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka wypłukała brudną pupę dziecka w basenie

Polecane posty

Gość gość

Byłam wczoraj na basenie i widziałam jak kobieta przyniosła gołego niemowlaka do basenu i myła mu pupę w wodzie. Wcześniej to dziecko było w pampersie, a po umyciu woda wokół dziecka była w pewnych miejscach zabrudzona. Inne osoby to zauważyły i zaczęła się kłótnia bo tak się nie robi. Kobieta się wyparła i za nic miała uwagi, że tak małe dzieci muszą być w pampersach. Niektórym mamuśkom wydaje się, że jak są matkami to im wszystko wolno.

Gość gość
ja piernicze co za chora baba z tej matki powinni jej kare wlepić ,tez mam dzieci i życiu by mi go głowy nie przyszło żeby umyć tyłek dziecku w basenie od tego jest umywalka ,prysznic ewentualnie chusteczki nawilżane , masakra

Gość gość
No faktycznie, jak ona się nie wstydziła

Gość gość
sniadanie jem :o

Gość gość
Ja bym ją pogoniła z tego basenu. Co tym matkom tak odbija.

Gość gość
Przegięcie. Sama mam dzieci ale w życiu by mi coś takiego do głowy nie przyszło. Normalnie poszłabym "na skargę" nie wiem do ratownika, kierownika jakiegoś- ktoś na takim basenie przecież musi być. A z kąpieli bym zrezygnowała brrrr taplanie się w odchodach.

Gość gość
Gdzie był ratownik i osoba nadzorująca basen?! U nas ten numer by jej nie przeszedł.Dlaczego nie została obciążona za takie zachowanie?! Woda powinna zostać wypuszczona.