Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak będzie lepiej zerwać z facetem który mnie olewa??

Polecane posty

Gość gość

Bo chcę to zrobić pierwsza zanim on całkiem przestanie się odzywać i nie wiem czy : -przestać mu odpisywać jeśli by jeszcze coś napisał (choc nie wiadomo czy nawet napisze) i poprostu olać go - napisać ,że fajnie było ,ale się skończyło i to koniec? Którą opcję wybrać? zależy mi na nim ,ale już nie mam siły , po każdym spotkaniu powinniśmy się zbliżać do siebie ,a się oddalamy bo on coraz mniej się odzywa...nie bylam natretna i czekalam na rozwoj sytuacji ,ale teraz jeśli się nie odezwie do poniedziałku to mi nie zostawi wyboru smutas.gif

Gość gość
Tez go olewaj ,nie pisz, nie odzywaj sie i tyle :)

Gość gość
a jeśli by jednak pierwszy się odezwał ( w co wątpię w sumie)? nie odpisywać mu?

Gość fikusny marian
Nie rozumiem, mamy równuprawnienie ale to zawsze facet ma sie starać i odzywać pierwszy? Ale jesli kobieta to robi to juz po paru razach robi sie meczace? Totalna hipokryzja.

Gość gość
no ale jak ja się czasem odzywam pierwsza a on nie odpisuje, to raczej mi sie tego potem odechciewa szczególnie jeśli to się nie powtorzy raz tylko wiecej

Gość gość
jak najbardziej jego wlasna bronia, nie odpisuj.pewnie nawet tego nie zauwazy.jak mu napiszesz ze to koniec to pokazesz ze ci zalezalo i go szanujesz mimo iz on ciebie nie

Gość gość
Jak z nim zerwę to pokaże ,że mi zależało? ale ja nie mam zamiaru mu robić żadnych pretensji, wyrzutów, chcę napisać coś w tym s tylu " wiesz fajnie było, ale zostanmy znajomymi"