Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukującygość

poszukuję pracownic z orzeczeniem o niepełnosprawności

Polecane posty

Gość poszukującygość

We Wrocławiu. Sortowanie odzieży używanej i prowadzenie dużego sklepu. Poprzednią ekipę zwolniłem. Czy są tutaj osoby chętne do pracy i uczciwe?

Gość poszukującygość
zwolniłem ich bo chcieli zaległego wynagrodzenia a lepiej jest wyrzucić i zatrudnić następnych frajerów

Gość gość
ciekawe to jest bardzo ze osoby niepelnosprawne sa poszukiwane a zdrowe to co maja z glodu zdechnac??? co za kraj co za prawo.... a tzw pracodawcy pozwalaja sobie pomiatac ludzmi i nie wyplacic pensji. co za ludzie....

Gość poszukującygość
nie. Za udowodnione przekręty je zwolniłem podszywaczu. Jeśli ktoś chce mieć pracę musi myśleć o firmie a nie o kombinowaniu.Nie podcina się gałęzi jeśli się na niej siedzi

Hmmmm tak sobie myślę...bo korzystasz z ulg skoro zatrudniasz chorujące osoby :) czy w związku z tym traktujez je ulgowo w pracy czy każesz zapirdalać jak zdrowym????

Gość poszukującygość
Osoby niepełnosprawne generują niższe koszty, takie mamy rzepisy, że za drogi jest pracownik pełnosprawny. Wolałbym osoby piękne i młode, ale firma by tego nie udźwignęła.

Gość poszukującygość
płace 4 zł za godzinę, można pracować cała dobę i przespać sie na ciuchach parę godzin

Gość gość
Kinga, praca nie jest ciężka. Nie prowadzę wyzysku, wręcz przeciwnie ale oczekuję lojalności.

Ok :) nie o to mi chodzi. Powiedzmy, że ktoś w ciągu dnia musi kilka do kilkunastu razy mierzyć sobie cukier, albo korzystać z toalety, albo cokolwiek co na chwilę oderwie go od pracy...co wtedy?

Gość gość
ja jestem chetna do pracy ale jestem nieuczciwa :) hahahahahahahahahahaha myslisz że ktos ci zadeklaruje że jest nieuczciwy ? głąbie

Gość gość
spadam z tematu. złe miejsce wybrałe. Nie chciałem z Wami dyskutować tylko znależć kogoś. Pa. i to logowanie, co to za forum?!

Gość gość
a można nie mieć rąk ? pasuje ci taka osoba z orzeczeniem niepełnosprawności ?

Gość gość
Nic wtedy. To nie jest praca na akord. Ma wykonać zadanie: rzucić na wieszak 500 szmat. Tyle

No to może miałabym dla Ciebie kogoś z wrocka :) dowiem się czy ta osoba byłaby zainteresowana i napiszę tu wieczorem jeśli będzie. Jeśli jesteś na poważnie zainteresowany zajrzyj tu wieczorem

Gość gość
ok.

Gość gość
pamiętaj pracodawco, pracownik źle opłacany jest niewolnikiem a nie pracownikiem, pracuję w państwowej firmie od 5 lat ani grosza podwyżki i dalej mamy nie mieć, pracuję za najniższą krajową, także odp*****lam swoją pracę, nienawidzę jej, robię bo muszę,

Gość gość
Szukasz nowych pracownikow, bo skonczyly sie ulgi. Cwaniakujesz a nie zatrudniasz. nie powinno tak byc ze po tem ludzi sie wyrzuca i nastepnych sie bierze i tak dookola. i sie mowi ,, o jaki to ja wielki pracodawca ile ludzi ja zatrudniam,, gowno zatrudniasz. jezeli po okresie ulgi nie dorobiles sie zeby zainwestowac w biznes ze swoich pieniedzy, to jestes tepak, a nie biznesmen.

Gość gość
Cudowna jest ta kafeteria :) A możesz mi powiedzieć jakie ulgi mi się skończyły ? I dlaczego? I przede wszystkim czy były wysokie? No i kto je dawał: burmistrz, prezydent czy premier?

Gość gość
te z ktorych korzystales. a dlaczego trzeba ludzi wyrzucac, bo uwazasz ze sa nieuczciwi, bo co wzieli c***are zdartych szmatek. Napewno 10 razy tyle co oni wzieli - to wyrzucasz codziennie do smietnika. czy je zjadasz zeby nie byc stratnym.

Gość gość
Tak. złapałem na kradzieży i innych przekrętach. Tobie na moim miejscu by to nie przeszkadzało, co tam że ktoś ci kasę pdbiera, a mnie owszem.

Gość gość
A odnośnie ulg rozwiń temat, widzę że masz szeroką wiedzę.

Gość gość
No pętaku wyluzuj:classic_cool: Kończę z tobą rozmowę bo mnie śmieszysz.