Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dowiedziałem sie że dziewczyna nigdy mnie nie kochała

Polecane posty

Gość gość

przez 6 miesięcy cały czas porównywała mnie do swojego byłego faceta z którym była 3 miesiące i to kilka lat temu... nie wiem w czym byłem od niego gorszy. On nigdzie z nia nie wychodził, olewał ją a ona przyjeżdżała do niego 15km tylko na seks,do czego sama sie przyznała bo... chciała zrobić żeby on z nią był! Na zakończenie rozstała sie ze mna przez telefon mówiąc że to moja wina bo jestem p******y i głupi i że jej nie chce się ze mną już gadać bo mnie nie kocha i ma w d***e wiec mam się odczepic i nie szukac wyjaśnienia. Strasznie mnie to boli i mimo długiego już czasu nie potrafię znowu komuś zaufać.

Gość gość
Nie załamuj się, to świadczy tylko i wyłącznie o tej dziewczynie. Z tego co napisałeś jest strasznym pustakiem, spotykać się z kimś dla seksu i nie zauważyć, że drugiej stronie zależy tylko na tym zwierzęcym bodźcu? Bez starań itp? Facet znalazł łatwą lale to sobie poużywał, znudziła sie i nasza dziunia znalazła sobie kolejnego naiwniaka (tak, jesteś troche naiwny) który myśli, że po pól roku można stwierdzić, czy jest to ta jedyna osoba, na całe życie ;) Zakochałeś się, trudno. Przeżyjesz. Pociesz sie tym że najprawdopodobniej będzie dawać następnym aż w końcu w kimś zakocha sie bez pamięci i otrzyma od swojego ukochanego taki sam telefon, jaki ty odebrałeś od niej ;)

Gość gość
właśnie jej były w smsie napisał jej że już nie chce z nią być i olał sprawę , nawet nie napisał dlaczego

Gość gość
zamiast przezywac sytuacje i Ja , powinienes podziekowac, ze bez zadnych problemow i konsekwencji dla ciebie , zniknela z twojego zycia ta kobieta.To kobieta bez zasad i ciesz sie , ze nie zrobiles jej dziecka i nie bedziesz placil alimentow .Bo zasady typu : poszanowanie swojej osoby, moralnosc i szacunek dla siebie i innych sa pustymi slowami dla tej kobiety . Ciesz sie , ze jestes PO. Trzeba lepiej lokowac swoje uczucia na przyszlosc i tego Ci zycze. Elena.

Gość gość
nie chcę żeby mnie ktoś przytulał tylko postawił do pionu, opierdolił i dał jakąś pozytywną radę. Nie liczę na współczucie ale solidnego kopa w dupę!