Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy aby na pewno z nim wszystko w porządku?

Polecane posty

Gość gość

Rozmawiałam dziś z moim facetem (mieszkamy od kilku lat razem) o tym ile wolnego jest na święta Bożego Narodzenia. On zapytał mnie czy boże narodzenie jest w grudniu czy w listopadzie? Czy to normalne że on nie wie? Ma 26 lat i wychowywany był w rodzinie, w której obchodziło się święta. Czy ktoś z Was też tak ma że nie kojarzy w jakim miesiącu są święta? Jego zdaniem to tak mało istotna informacja że mogła mu umknąć...

Gość gość
up

Gość gość
On pewnie zartowal.A jesli nie- to znaczy ze zaczynają się u niego zaniki pamięci.

Gość gość
Wygląda na to, że z jego pamięcią jest wszystko ok. Tzn. w innych sytuacjach nie ma problemu z zapamiętywaniem dat, pamięta np. kiedy są moje urodziny. Może chce wyjść na bad-assa, który w nosie ma jakieśtam Boże Narodzenie... Bo jeśli to nie zgrywanie się to ja się poważnie martwię... i nie chodzi mi tu o podtrzymywanie tradycji, religię itp., bo oboje nie chodzimy do kościoła. Boję się, że to może zaczątek jakiejś choroby psychicznej...

Gość gość
podobne pytania zadaje mi w łózku pytając mi czy ma wsadzać w pipkę czy w pupkę?

Gość gość
ten wyżej podszyw!