Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę urządzić mieszkanie ale nie mam gustu! Pomożecie?

Polecane posty

Gość gość

Pokój 4metry na 5metrów wysoki na 3,80cm Dwa wysokie okna takie jak w starych kamienicach od strony północnej. To jest stara kamienica-więc nie mam pojęcia jakich kolorów użyć jaką tapetę przykleić? ? ? Mam tylko panele na razie jasne w ciepłym odcieniu bo pokój jest ciemny jak grobowiec.

Gość gość
4 na 5 m to przeciez klitka :( Ja bym nie eksperymentowala, sciany na bialo albo jakis cieply jasny odcien. Nie gracic meblami. Lepiej mniej niz wiecej.

Gość gość
A ja nie pisałam że to boisko. Nie wiem jak takie coś urządzić a mam na razie tylko te panele. Masz jakiś pomysł na ściany?

Gość gość
Daj mi linki to kolorów i tapety tylko nie każ mi wybierać bo ja nie mam gustu!

Gość gość
sliczne te wnetrza w linkach... ja uwazam, ze wiele osób decyduje sie na paskudne jebliwe kolory, najgorsza jest seledynowa zieleń, fiolety, itp b ladnym kolorem jest piaskowy, biały tez ma mase zalet, beże

Gość gość
Szarości, bardzo dużo jest odcieni wpadajacych w brąz, zieleń, jasny szary,popiel , pastel szary. A biel może mys złamana jakimś kolorem żeby nie była taka ostra

Gość gość
ale ten drugi link jest zdecydowanie lepszy wystroj, nei uwazacie? DAwno nie widziałam nic tak ładnego. Tyle ze to do wysokich pomieszczen

Gość nowoczesnaLena
Ja też nie mam gustu, ale inspirowałam się stroną www.impresje24.pl dlatego wyszło idealnie:) Nowoczesne mebelki, niebieskie dodatki, super nowy dywan i sprawa załatwiona :) kocham swoje mieszkanie :)