Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciagle boli mnie żołądek pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam moze wy mi cos doradzicie lub mieliście to samo..... A więc zaczne od początku w lipcu zaczęło mnie boleć nadbrzusze tzn żołądek gdy cos zjadlam poczułam ulgę byłam u lekarza z tym zapisała mi ultop , który jest głównie na wrzody fakt pomogło myślałam, że mam to z głowy pomyliłam się :(. W październiku zaczęło sie to wszystko od nowa i trwa 2 tyg z przerwami bol nasila mi sie głównie rano na glodzie ale zauważyłam że jak teraz zjem mam spokój na 10 min chyba ten bol juz przeszedł w ból przewlekły. Zapisałam się na gastroskopie niestety termin luty zrobiłam sobie z krwi na bakterie helictobactery pyroli czekam na wyniki. Dodam do tego ze 2 mcy temu robiłam sobie morfologie, 6 mcy temu usg a 8 mcy temu byłam na komisji wojskowej gdzie przeszlam generalne badania i wszystko było ok. Dziękuje za pomoc!

Gość gośćrer
moze refluks. U mnie wlasnie to wykryli na gastro, na ktora zostalam skierowana wlasnie ze wzgledu na ciagle bole zoladka

Gość gość
W tym problem ze obecnie jestem leczona na refluks a nie pomagaja te tabletki

Gość gośćrer
a jesz lekkostrawnie? To bardzo wazne przy refluksie :-)

Gość gość
Fakt jem tak jak przed chorobą bo nikt mi nie powiedzial że jest na to dieta moze mi pomoże. .dziękuje