Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki zawod po humanie?

Polecane posty

Gość gość

Jestem dobra z przedmiotów humanistycznych, świetnie umiem historie, podobno mam talent pisarki i ciągnie mnie do książek, jestem zdolna i nie mam problemów z nauka. Zamierzylam, ze do lo pójdę na profil humanistyczny, tylko.. co potem?

Gość gość
Ubikacje bądź zamiatanie ulicy.

Gość gość
napisz książkę i wydaj między czasie możesz studiować np. dziennikarstwo i potem pisać felietony albo coś do gazety możesz założyć swojego bloga i też trzepać kasiorę

Gość gość
no możesz zostać nauczycielką, dziennikarką, pedagogiem, socjologiem, psychologiem, trochę tego jest...

Gość gość
Nauczycielką i pedagogiem nie zostaniesz jak nie masz znajomości. Mamy niż demograficzny - szkoły są zamykane, klasy likwidowane, a stare belfry przyspawane do swoich stanowisk. Wydać książkę też nie jest tak prosto, a z pisania żyją naprawdę nieliczni i wybitni.

Gość gość
Zastanow sie, co chcialabys robic w zyciu. Co jest Twoja pasja. Co daje Ci satysfakcje. I nie wierz ludziom, ktorzy mowia "ze nie uda sie", "ze licza sie tylko znajomosci" itd. Najwazniejsze to miec pomysl na wlasne zycie i robic wszystko, zeby ten pomysl realizowac.

Gość gość
No właśnie tego sie obawiam, ze w efekcie nie bede nikim..