Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaproszony gość

Wypada dziewczynie kupic kwiaty ?

Polecane posty

Gość zaproszony gość

Poznalismy sie w dosc nietypowych okolicznosciach. Pomoglem jej a ona w ramach rewanzu zaprosila mnie na dzisiaj na kawe i ciasto. Wypada w takiej sytuacji pojsc z kwiatami ?

Gość gość
porozmawiam ze staruszkami, jestem strasnie zajenty

Pasują i kwiaty i czekoladki i ciastka i propozycja kontynuowania znajomości :classic_cool:

Gość zaproszony gość
Znamy sie dopiero kilka dni ale chyba cos jest... Telefony nie milkna. Dzisiaj ide do niej. Nie wiem jak to bedzie z jej rodzicami. Nie chcialbym popelnic jakiejs gafy. Trema zzera mnie juz.

Gość gość
urywjaci sie telefony? przejdz na bezprzewodowe :P, :P, :P

Gość gość
Dzisiaj ide do niej. Nie wiem jak to bedzie z jej rodzicami. Nie chcialbym popelnic jakiejs gafy. " x tak piszesz jakbyś miał zamiar od razu się oświadczać :D

Gość gość
pierwsze wrazenie jest bardzoooooo wazne .Rozumiem twoja treme, tym bardziej pewnie jesli dziewczyna sie podoba. Dla ojca dobre wino , dla matki kwiatki , dla kobiety czekoladki . Taki "gosciniec"dla gospodarzy . Bardzo mily akcent i pierwsze koty za ploty :-D Zycze powodzenia i zrobienia dobrego wrazenia . Elena.

Gość zaproszony gość
Pewnie, ze mi sie podoba. Tyle czasu bylem sam a tu praktycznie wpadlismy na siebie. Przerasta mnie to. Ekspresowe tempo. Kumpel mnie straszy, ze pojade do niej a ona bedzie czekala ze swoim chlopakiem. Hipotetycznie to tez mozliwe. Ale mialoby to jakis sens ?

Gość gość
co ci ten kolega za bzdury opowiada :-P Jaki mialoby to sens ? Nawet sie nie zastanawiaj , jedz i baw sie dobrze. Nie badz trokami od kaleson chlopie . Powodzenia :-) Elena.

Gość gość
Jasne, że wypada. Kwiaty na pewno nie zaszkodzą, dziewczyna dobrze o tobie pomyśli.

Gość gość
ojej gdybym ja mogła dostac kwiatka była bym wniebowzieta -kup jej, pewnie a co:)

Gość zaproszony gość
Pojechalem z kwiatkiem. "Co to, randka ?" najwidoczniej ja to rozbawilo, mnie scielo z nog. Potem przyznala, ze pierwszy raz w zyciu dostala kwiatka bez okazji. "Nie rob tego wiecej" poprosila, niby nie wie jak sie w takiej sytuacji zachowac. Wierzyc ?

Gość gość
jesli nie chce dostawac kwiatow -nie znaczy nie . Troche dziwne to dla mnie , bo kwiaty sa takie piekne i niezobowiazujace . Ja nawet na swoim biurku zawsze mam kupione(przez siebie) swieze kwiatki .Swiat z nimi jest o wiele piekniejszy i odczuwa sie bardziej podkreslony nastroj. Kiedy, jako dojrzala kobieta chodzilam na spotkania do restauracji , zawsze nowo poznawany Pan mial kwiaty dla mnie .Zawszeeeeeeeeeeeeeee . Mily , elegancki gest .Czulam sie , jak dama dostawszy kwiaty . Ale moze teraz kobiety wola dostac czteropaka piwa ? Elena .

Gość zaproszony gość
Dobrze, ze bylo to w domu, mogla od razu wlozyc do wazonika. Gdybysmy sie spotkali na miescie i musialaby z nim chodzic to by ja to wkurzalo.

Gość gość
nie kupuj wiecej NIC , bedzie taniej dla ciebie . Juz nie przezywaj tego . Widocznie romantyczka nie jest :-D Takimi slowami mozna zrazic kogos i na drugi raz bedzie bal sie zrobic jakis mily gest . Oby potem nie narzekala jacy to faceci sa obcesowi , nawet na kwiatka , czekoladki ich nie stac :-P Pozdrawiam . Elena

Gość gość
Z jakiego województwa jesteś autorze? :D Chodź do mnie :D Ja z chęcią przyjmę Twoje kwiatki i dam za nie buziaka :D

Gość zaproszony gość
Ale za to przynajmniej szczera. Przynajmniej wiem na czym stoje. Nigdy bym nie pomyslal, ze przyjdzie to tak nagle. Ale ona ciagle mi przypomina, ze to real a nie marzenia.

Gość gość
nie kupuj jej niczego bo pomyśli, że jesteś już jej na każde skinienie

Gość gość
oho, koleje durne prowo tego od lali niby starszej o 7-8 lat, którą poznał w pracy ten sam styl pisania, może jakichś durniów nabierzesz, ale nie mnie twoje prowa są nudne

Gość gość
to po co czytasz ?

Gość gość
Ale ta poznal na ulicy ...

Gość gość
gość 2014.11.13 Z jakiego województwa jesteś autorze? smiech.gif Chodź do mnie smiech.gif Ja z chęcią przyjmę Twoje kwiatki i dam za nie buziaka smiech.gif x Buziaka to ty możesz dać bratu a nie facetowi, który daje tobie kwiaty

Gość gość
słowem, ulicznica 💤