Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muffinka22

mój facet przez 3 dni sie nic do mnie nie odezwał, a o nic się nie pokłóciliśmy,

Polecane posty

Gość muffinka22

po czym na czwarty dzien wieczorem napisał do mnie co śłychac, buziaki itp. NIe wiem jak mam to odebrac. Nie zalzy mu? nie odczuwał potrzeby zamienic ze mnie kilka słow?

Gość gość
A to już ty sama powinnaś wiedzieć czy mu zależy, czy nie? A ty też się do niego nie odzywałaś przez ten czas?

Gość muffinka22
Nie odzywałam sie dlatego ze jakies 2 tygodnie temu mój chłopak wystawił mnie do wiatru i poczułam niepotrzebna. NIe mowie ze ja pierwsza sie nie odzywam, bo tak nie jest. ale teraz postanowiłam zobaczyc jak on sie bedzie starał

Gość gość
Domyślam się że strzeliłaś wtedy focha, więc może facet nie odzywając się do ciebie przez 3 dni, chciał się zrewanżować. Sama powinnaś wiedzieć najlepiej czy mu na tobie zależy, czy nie, ale nie oczekuj też że facet będzie tylko dla ciebie przez 24h/dobę, bo człowiek nie jest czyjąś własnością.

Gość muffinka22
czy trzy dni nie kontaktowania się ze swoją dziewczyna jest normalnym objawem? Wydaje mi sie ze mu zalezy bo czesto mi mówi o tym ze jestem ucieleśnieniem jego marzen itp, ale w sumie to tylko słowa.

Gość gość
Jest to normalne jeśli oboje zachowujecie się jak dzieci, najpierw jedno się obraża i strzela focha, a drugie robi dokładnie to samo w rewanżu.

Gość muffinka22
ja wtedy miałam akurat powód zeby strzelac na niego focha dlatego że umówił sie ze mną na weekend, ja juz byłam spakowana i gotowa na wyjazd po czym on powiedział ze nic z tego nie wyjdzie bo jedzie z kumplem na mecz bo miał wolny bilet

Gość gość
znam to bo sama jestem w podobnej sytuacji.Tez facet nagle przestaje sie na kilka dni odzywac,bez powodu,dosłownie jedllismy sobie z rączek,byłam najkochańsza kobieta świat. Mysle ze kazdy facet ma inny powod zeby sie nie odzywac i tu nie nadążymy za nimi.A potem maja pretensje ze z naszej strony foch,ale przeciez nikt nie lubi byc robiony w konia i chce wiedziec co jest grane.

Gość gość
jesli chlopak sie nie odzywa trzy dni i np.nie mial wypadku,amnezji,nie zapadl w spiaczke to raczej oznacza,ze ten wasz zwiazek to bardzo luzny zwiazek albo zwiazek zmierzajacy ku koncowi.

Gość gość
Moj wlasnie dzisiaj tak samo, identycznie i to pod pretekstem jakiegoś numeru, teraz juz normalnie, niby mu zalezy bardzo, widzę to.. ale to co wyprawia czasem, pochwalił mi sie dzisiaj ze mial z******ta impreze wczoraj :O Z tym, ze my nie mieszkamy w jednym miescie, tzn mieszkamy ale On jest za granicą. :O Smutno mi sie zrobiło.. ale wiem, ze nie zdradziłby mnie, chociaz nigdy nie mozna byc nikogo pewnym

Gość gość
No to jak on ci wywinął taki numer że wolał iść na mecz, bez uprzedzenia zamiast dotrzymać słowa, to chyba masz dowód na to jak mu zależy :)

Mój już cisza 2 dzień. Wkurza mnie ta niepewność, i ten niepokój. Wku*wiłam się, i mu napisałam prosto z mostu, że jak nie chce się spotykać to niech napisze.

Gość muffinka22
Ja chyba tez tak zrobie jak do mnie przyjedzie . Albo zachowuje sie jak normalny facet jak mu zależy albo nara. Bo w tej sytuacji ja tylko trace nerwy o on sobie bimba

Gość gość
dajcie spokoj, tacy faceci sie tylko wami dowartosciowuja

Gość gość
piatek sobota i niedziela? pewnie pojechal z kumplami na dlugi lykent :D

Gość gość
mój tak znikał gdy pił, nie miałam pojęcia ze był uzależniony. Przy mnie zawsze układny a miał jeszcze drugie życie: d****** melina, wóda, ciągi alkoholowe itp.

Gość gość
wiesz myślę,że jeśli faktycznie nic mu się nie stało to 3dni bez odzewu oznacza,że raczej mu nie zależy.U mnie podobnie,w środę powiedziałam mu,że chyba nie traktuje mnie poważnie,od tego czasu nic się do mnie nie odezwał,a możliwości kontaktu są setki... Dla mnie to znak,że szkoda czasu na tę osobę.

Gość gość
zapewne chcial siebie sparwdzic czy mu jeszcze na tobei azlezy ,po 3 dniach napisal czyliy nie mogl bez ciebei wytrzymac,albo boi sie ze bzykanko mu ucieknie;:--P ty musisz wiedzeic co on mysli, ALBO NA PRZETRZYMANIER CIE BIERZE; ja mopjemu pwoiedzialam jeszce raz nie odedzwiesz sie doi mnie to bedzie konic! od tej pory odzywa sie ,ale stawiam na jedna karte bezdie brak odzewu od nieo zerwe kontakt