Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wybór pierwszego samochodu

Polecane posty

Gość gość

cześć, mam prawo jazdy od czerwca i mój tata dowiedział się, że jego znajomy ma do sprzedania jakiegoś vw passata granatowego. nie znam rocznika, silnik 1.9, więcej nic nie wiem. zapytał się czy chcę taki by się nauczyć jeździc. myślicie że to nie będzie siara podjechać takim pod szkołę? :D

Gość gość
troche siara.

Gość gość
pod gimnazjum? troche siara :classic_cool:

Gość gość
lepiej na poczatek niech kupi Ci jakiegos malego pierdopęda typu Corsa lub Polo. Passat to duze auto

Gość gość
wielkość w sumie nie ma dla mnie znaczenia, bo od czerwca pożycza mi regularnie swojego jeepa, także passat jest nawet mniejszy niż jeep :D

Gość gość
ciesz sie, ze dostajesz za free:p

Gość gość
mój wujek używa passata do orania pola na wsi

Gość gość
a, zapomniałam dodać, że jest ekonomiczny, pali 5l ropy

Gość gość
Rope to masz w pryszczach:classic_cool:

Gość gość
po co ją wyzywacie?

Gość gość
a ja uważam, że to żadna siara! nie przejmuj się tymi durnowatymi komentarzami na poziomie gimnazjum. ważne że dostajesz za free, że Ci zaproponowali i że będziesz mogła nabierać wprawy. a Wy młokosy ogarnijcie kuper, bo słoma wam z butow wylazi, wchodzicie na kafeterię, gdzie się pomaga ludziom a nie ciśnie. zazdrość Was zjada? dziewczyna niedoświadczona, ma do tego prawo.

zazdrość Was zjada? dziewczyna niedoświadczona, ma do tego prawo. xxxx gościu, czytaj ze zrozumieniem- autorka się nie cieszy, ze ojciec kupi jej samochod, nie martwi się czy sobie poradzi z jazda sporym autem, tylko się martwi jakie wrazenie zrobi w szkole:-D stad te komentarze.... Autorko- im starsze auto tym lepiej, nie będziesz się stresować, ze stukniesz jakas nowość. Im większe tym lepiej- jest bezpieczne. Zycze powodzenia.

Gość gość
jak uderzysz w coś to większe prawdopodobieństwo ze Ci się nic nie stanie. aczkolwiek żadna siara, wiele rodzin ma ten samochód, a Ty będziesz miala go jako młoda osoba

Gość gość
Jak dla mnie elegancki

Gość gość
pierwszy samochód zawsze jest błędem więc kupuj śmiało , nauczysz się jak wybierać drugi,żeby nie popełnić kolejnego błędu

Gość gość
bierz co dają jak porysujesz to żal Ci tyłka nie ściśnie ja dostałam fiata bravę (2000r ) i się cieszyłam niesamowicie nawet z klimą był :D w każdym razie do na pierwszy rok po zdaniu a w niektórych przypadkach i dwa lata zależy ile sama będziesz jeździć ja robię około 12 tys km rocznie swoim samochodem - więc nie za dużo. Myślę że za rok już kupie coś lepszego - ale nie powiem - raz otarłam się o płot i jest ryska koło 1 cm , i raz za blisko latarni podjechałam i tablica rej, się wygięła o 3-4mm więc tragedii nie ma, ale tak nie boli jak to stare auto! :D