Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i co ja mam teraz zrobić chora sytuacja

Polecane posty

Gość gość

sala zamówiona i wpłacona zaliczka, tak samo zespół, orkiestra... suknia się szyje, nasze dziecko ma już kilka lat... i wczoraj kiedy oficjalnie ogłosiłam że będzie ślub wesele moja kilka lat starsza ode mnie ciotka oświadczyła mi że jakieś 2 lata temu romansowała sobie przez telefon z moim narzeczonym. Wiem że wina leży bardziej po stronie mojego narzeczonego, że ciotka też wciągła się w sex telefony z nim i sama do niego dzwoniła i że do niczego poza rozmawami innego nie było. Ciotka teraz robi z siebie ofiarę, twierdzi że na ślub nie przyjdzie a ja nie wiem co mam zrobić. Nie wiem naprawdę... czy to tylko rozmowy czy aż rozmowy. Mam ochotę odwołać wszystko ale z drugiej strony ludzie sobie i fizyczne zdrady wybaczają. Nie wiem poradźcie cos

Gość gość
jak masz watpliwosci to nie wychodz za maz proste jak budowa cepa lepiej stracic zaliczke niz spotykac sie w sadzie za rok

Gość gość
nawet jak pogadali przez telefon,to co z tego? a może ciotka to wymyśliła? Ja bym olała tą sytuację,wez ten ślub i bądz szczęsliwa a na ciotke wypnij się tyłkiem

Gość gość
ciotka niby twierdzi że ma nagrane co on do niej mówił że same zboczeństwa ale sama potem powiedziała że to umyślnie sprowokowała. A po drugie jeśli ciotka taką ofiarę z siebie robi to czemu od razu nie opierdzieliła go i nie powiedziała tego ani mi ani swojemu mężowi tylko wciągała się w takie gatki?

Gość gość
powiedz ciotce,że to co było a nie jest nie liczy się w rejestr. mówiąc Tobie coś takiego przed ślubem liczy na to,że go nie weźmiesz. Wygląda na zazdrosną:) olej ją

Gość gość
Ja bym pogadała z facetem co on na to, ale wcześniej odsłuchała sobie te nagrane rozmowy.( i stwierdziła czy jest sens rozstawać się przez sprawę już zaśniedziała-2 lata temu sex telefony, złe-ale co jeśli teraz jest uczciwy zrozumiał i kocha.) Co do rozchodzenia przemyśl to dobrze. Jesteś w takiej sytuacji, że cokolwiek nie zrobisz możesz żałować. Życzę powodzenia i słusznej decyzji.

Gość gość
własnie mam pustkę w głowie i nie mam pojęcia co zrobić. On na to co? błaga na kolanach żebyśmy nie rozstawali się przez jego głupotę sprzed dwóch lat, przeprasza, zapewnia że kocha itd. ale jak mu mówię że przesadził i nie wiem czy mogę tak to olać to podnosi głos że pewnie go nie kocham bo gdybym kochała to bym wybaczyła sra ta ta ta a tych nagrań nie chce nawet słyszeć żeby się nie dołować jeszcze bardziej

Gość gość
E, jak głos podnosi i takie argumenty wysuwa to faktycznie dziewczyno olej sprawę i zostaw go, bo ewidentnie ma coś jeszcze na sumieniu (faceci tak robią jak są winni-wiem bo sama przeżyłam ostatnio zdradę i też słyszałam, że jakbym kochała to wybaczyła srata tata.(a jak on by kochał to by nie zdradzał!) Początkowo się nabrałam ale wiem,że nie było warto-po kilku miesiącach wyszły na światło dzienne inne jego grzeszki). Tak wiec uciekaj od niego kopnij w dupę. Uwierz, nie będzie łatwo, ale lepiej teraz niż żyć z menda!

Gość gość
jeśli z nim będziesz, to na twoim miejscu nie zapraszałabym ciotki na wesele

Gość gość
Ale z tej ciotki franca, teraz o tym powiedziala a wczesniej siedziala cicho??! No co za babsztyl! Ewidentnie jest zazdrosna.

Gość Było miło
Dlaczego chcesz odwołać ślub? Rozmowa przez telefon o niczym nie świadczy.Wredna ciotke omijaj szerokim łukiem i po sprawie:D babsko celowo tak mówi z zazdrości a Ty naiwna tego słuchasz!

Gość gość
Autorko ja bym nie obwiniała tak ciotki( mówisz, że robi ofiarę- a co jeśli nakręcała rozmowę i prowadziła ja tak by pokazać, że to on dzwoni i świntuszy jej?) Może wcześniej nie miała odwagi Ci tego powiedzieć, bo dziecko, bo kochasz, a jak się o ślubie dowiedziała to zdecydowała się na ten krok? Wszystkie tu mówią, że ciotka świnia, a co może ten facet święty jest? Może napiszecie zaraz, że to ona go jeszcze zmusiła do telefonów. Przemyśl to porządnie. Słuchaj swojego serca i sumienia i nie rób z siebie męczenniczki, która tylko wybacza, tylko temu, że macie dziecko i ślub niedługo. Właśnie dla tego, że masz dziecko powinnaś myśleć o sobie!

a moze ona cos chciała od niego a on ja odrżucił i jest zazdrosna róznie bywa