Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wredna istotaaa

Czy spotykanie się od tak jest ok?

Polecane posty

Gość Wredna istotaaa

Właściwie to nie wiem po co się z nim spotykam. Ogolnie raczej dobrze nam się rozmawia, ale ja nie wiem czy chcę być w związku. Zachowuję się trochę jak małolata, bo podoba mi się jego dotyk (raczej ukradkiem). Ostatnio całowaliśmy się na pożegnanie i teraz po głowie chodzi mi tylko żeby zatrzymać go w trakcie spaceru i całować go jak wariatka. Ale nie wiem czy mogłabym mu zaufać, planować z nim przyszłość itp. Mam 21 lat, moze to dlatego? Z druiej strony ludzie w moim wieku mają dzieci! I mężów! A ja chyba tego nie potrzebuję. Tzn chciałabym się zakochać tak z wzajemnością będąc pewną, że jestem dla kogoś najważniejsza, ale takie rzeczy to chyba tylko w książkach! Czy spotykanie się z chłopakiem tylko dla pocałunków i chwil spędzonych w miłym towarzystwie to zbronia?

Gość gość
Oj chyba problem jest banalny... Nikt nie odpisuje, a ja naprawde nie mam z kim o tym porozmawiac!

Gość gość
tak się poznaje ludzi, może po jakimś czasie sie zakochasz, ja też nie wiedziałam do końca po co co się widuję z takim jednym a teraz chyba juz wiem :D

Gość gość
Nie przyspieszaj, rzeczy chcą sie dziać powoli. Daj sobie czas na dojrzewanie. Myślę , że spotykanie się dla pocałunków i dotyku jest ok, jeśli chłopak jest o tym poinformowany i się zgadza. Bo byłby niepoinformowany i jeśli mu to groziłoby zakochaniem, a dla Ciebie z założenia byłoby przejściowe, to byłaby nieczysta sytuacja.

Gość gość
z drugiej strony są faceci, którzy umawiają się z dziewczynami tylko po to żeby uprawiać seks : P

Gość gość
faceci szukaja seksu

Gość gość
spotykac sie mozna