Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonamama

Niepokojące zachowanie córki

Polecane posty

Gość zaniepokojonamama

Witam , mamy z mężem pewien problem . Zastanawiamy się czy mamy się udać do psychologa z córką , czy może możemy coś sami zdziałać . Mianowicie : Córka ma dwanaście lat , mądra , wesoła dziewczyna, nigdy nie miała problemów z koleżankami , zero problemów w szkole . Od paru tygodni , no nie przesadzajmy od jakiś dwóch tygodni córka strasznie przywiazala się do męża . Zawsze mieli fajny kontakt , ale teraz jest nie ciekawie . Przytula się do niego na każdym kroku , gdy oglądamy coś wieczorem ona się wtula , tak jakby nie chciała go puscic , odtracajac mnie . Gdy mąż pocaluje mnie , a ona to zobaczy to wpada w furie , mówiąc , ze tata jest tylko jej , a ja jestem zła i tata jest dla niej . Ona ma dwanaście lat nigdy nie była co do meza wylewna , bardziej , do mnie nie wiemy co robić rozmowy nic nie dają ...

Gość gość
córka może chce spać z tatą na golasa

Gość gość
a może to nie Ty kotku jesteś jej mamą

Gość zaniepokojonamama
Pytam poważnie to nie jest śmieszne dla nas ...

Gość gość
może ksiądz ją uczy, że ojcu należy miłość okazywać? tylko, że miał na myśli ojca - siebie, a nie prawdziwego. a śmietanka z kolan była grana?

Gość gość
wizyta u psychologa będzie najlepszym pomysłem

Gość gość
proponuję udać się do psychologa, czytając myślałam, że to może mała dziewczynka, kilkuletnia, a jak to dzieci, są ciekawe i ja też taka byłam, ponoć zaglądałam wszystkim między nogi i pytałam co mają, pomogła kąpiel z moimi rodzicami, mamę już widziałam, no ale jak zobaczyłam co ma tata to od razu mi przeszło i przestałam pytać i tym bardziej wszystkim zaglądać :p Może to dla kogoś dziwne, chore, ale tak poleciła znajoma mojej mamy, psycholog, dawno dawno temu, znała mnie i wiedziała, że to się nie odbije ani nic :)

Gość gość
może córka ma zadanie w szkole z przedmiotu wychowanie seksualne

Gość gość
do psychologa nie idź z córką, bo to będzie pewnie facet

Gość gość
Marna prowokacja. 1/10

Gość gość
zróbcie córce braciszka albo siostrzyczke, będzie się nim opiekowała

Gość gość
Może to taki etap w rozwoju, może jej przejdzie. Do psychologa zawsze możesz pójść...

Gość zaniepokojonamama
Córka nie wtula się seksualnie no blagam Was , bardziej jako córka do ojca , jest jakby zazdrosna o mnie .. W szkole podobno okej , byłam u wychowawczyni jedynie co się dowiedziałam , to fakt , że ojciec jej koleżanki zostawił ją i jej mamę i dlatego tak zabiega o swojego ojca , ale nie wiem

Gość gość
córka Cię kotku pewnie podglądała jak z mężem na golasa się bzykaliście

Gość gość
no to już chyba sobie odpowiedziałaś, boi się że może to zdarzyć się u niej w domu i pewnie dlatego za wszelką cenę próbuje zatrzymać ojca, radzę porozmawiać i w ostateczności udać się do psychologa.

Gość gość
powiedz córce że z ojcem nie może się bzykać

Gość zaniepokojonamama
Ale jeżeli boi się , że mąż niby miał od nas odejść to czemu zaczęła odrzucać mnie ?

Gość gość
>>>>Córka nie wtula się seksualnie no blagam Was , bardziej jako córka do ojca , jest jakby zazdrosna o mnie<<<< x niby o co ty tutaj błagasz? wchodzisz na forum, gdzie 60% to gimbaza i błagasz w sprawie córki? i chcesz, żeby nie uznano tego za prowokację? to głupsze niż głupi i głupszy musiałabyś być idiotką do kwadratu, by tu wznosić swoje błagania

Gość gość
nie jestem idiotką poyebańcu zachlastany w anus

Gość gość
żenada, mamuśka się znalazła