Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem 6 lat po ślubie i przestałam kochać męża. Tak po prostu...

Polecane posty

Gość gość

Od jakegos 1,5 roku jest miedzy nami coraz gorzej, ostatnie miesiace to juz tragedia, nie wiem co sie stalo ale przestalismy sie dogadywac, ja mam go po prostu dosc :( jak siedzi w domu i ma wolne tak jak przez ostatni tydzien to myslalam ze zwariuje :( kazde jego slowo mnie denerowalo, musialam isc do apteki po tabletki uspokajajace, czulam takie napięcie w sobie jakbym miala zaraz uderzyc glową w telewizor i skonzyc ze sobą :O seksu prawie wcale nie uprawiamy, w ogole nie mam ochoty sie z nim kochac :(

Gość gość
Jak jesteś antyseksi i masz zaszytą cipę to problem

Gość gość
to kryzys malzenski -przejzie,ja tez to mialam po 8 latach malzenstwa.

Gość gość
przypomnij sobie z jakiego powodu wyszlas za niego. co cie w nim pociagalo, a potem o tym duzo rozmyslaj.i przestan zadawac sie z rozwodkami albo kolezankami ktorzy tylko wady widza we wlasnych mezach

Gość gość
Juz po waszym zwiazku znudzias sie nim jak mozna nie xhciec uprawiac seksu heheale ogolnie pewnie bys chciala tylko nie z nim co?:)

Gość gość
slubowalas mu!! Milosc trzeba pielegnowac...zdobywac sie na nwo! ubierz cos ladnego , pomaluj sie , kup ino i powiedz mu, ze chcesz aby sie zakochal na nowo!! albo podrzuc mu list, co Ci sie w nim podobalo najbardziej i za co go pokochalas!!!

Gość gość
No trudno,zdarza sie. Do milosci zmusisc sie nie da, pozostaje Ci odejsc,dac szanse. I jemu i sobie na kogos kochajacego.

Gość gość
Znajdź sobie kochanka ;)

Gość gość
To normalne w związku. Czasem ludzie mają siebie dość. Mnie czasem mąż tak denerwuje, że patrzeć na niego nie mogę. Autorko, wyjedź na tydzień do koleżanki/ do rodziny. Odetchnij i zastanów się, czy to co czujesz to tylko zmęczenie i irytacja czy faktycznie powinniście się rozstać. Stawiam na to pierwsze.

Gość gość
Około 7-roku małżeństwa nodchodzi kryzys. Od Was zależy , jak go przeżyjecie. Czy przetrwacie czy się rozejdziecie...

Gość gość
Co wy pitolicie? Ja z zona 15 lat jestem i zadnego kryzysu nie bylo i nigdy nie mamy sie dosc

Gość gość
ten ktos o 14 dobrze napisal

Gość gość
Ja go chętnie przygarnę, już ja się nim zajmę odpowiednio. Może daj jakiś namiar na swojego misia, którego już nie kochasz ?

Gość gość
dokładnie. znam jedna taka co sie zabujala w paszczurowatym koledze od warsztatow i myslała moze ze ja do niego podbijam. jak mi pokazala swojego meza to mi szczeka opadła. powiedzialam ze jest niesamowity i ze niech mi go odda. mysielibyscie widziec jej zachowanie, odrazu sie zdystansowala. baby to tez takie psy ogrodnika sama nie chce i komus tez nie da. ale chyba dalo to jej nauczke, bo chociaz ja bym nie zaczela romansu z niczyim mezem, to chyba docenila go.

Gość gość
Sama sobie go wezmę.

Gość gość
Autorko a ten twoj maz jest dobry w lozku, jakiego duzego ma i ile razy w nocy jeszcze moze?