Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Adam z Rolnik Szuka Żony przyznał że ma inną kobietę ha ha ha

Polecane posty

Gość gość

ale bezwstydny żałosny cynik ha ha ha śmiech przez łzy :(

Gość gość
gdzie przyznał? kkiedy?

Gość gość
Ten facet jest żałosny.

Gość Jakie to żenujące
Niepoważny facet jak i pozostali sieczkobrzęki.Zawracają gitarę żeby zaistnieć,a potem mówią o przyjazni! Program zatytułowny jest "Rolnik szuka żony" Nie przyjaciółki! Wkurzyli mnie te buraki! oni potrzebuja kobiety do roboty na roli, a nie chcą wiązać sie na stałe.Powiem szczerze że żadnego bym nie chciała.Ten Stach, sknera i dupek, Grzegorz też jakis potyrtany dupek! mamusi synek😡

Gość gość
ale chcą przyjaźni czy nie chcą ale ten ma kobite i nie wycofał sie z programu tak jak to zrobili inni rolnicy którzy znaleźli kobiete po reklamie programu i zrezygnowali cynizm, obłuda , szok

Gość gość
debil i tyle, podpuszczał Ankę jak tylko mógł a teraz się dennie usprawiedliwia:/ Samo to jak jej powiedział że blondynka w ciemnych włosach już mi się nie podobało bo uważał ją za głupią i może kiwać ile wlezie:O BUC!!!!

Gość gość
Oni wszyscy z tego programu są

Dziwie się tym fajnym kobietom że zgłosiły się do tego programu.Wszystkie panie bardzo sympatyczne, na poziome i z miasta,zainteresowały się tymi burakami? Zachowanie tych trzech facetów ; Adama,Stanisława i Grzegorza było godne pożałowania i ten styl ich wypowiedzi! Jakie to żałosne.Dziewczyny z powodzeniem mogą zapoznać kogoś fajnego z miasta.

Gość gość
Dokładnie. Kobiety naprawdę fajne. A ci? Płytcy, obłudni.. masakra

Gość gość
mnie też dziwi że ogólnie atrakcyjne, miłe kobiety walczą o takich buraków.Polska to raj dla męzczyzn, Adam jako jedyny uczestnik programu nie wstawał rano do swoich zaproszonych gości , buc spał.I tyle kobiet walczy o nich i płacze, straszne.Taka Ania w Stanach, Niemczech czy Anglii to by miała mnóstwo fanów, facetów co by jej nieba uchylili . ja piertole :O

Gość gość
Buractwo.

Gość gość
Autentycznie szkoda mi tych kobiet.Szczególnie Ewy i Anki.Jak tak mozna potraktować kobietę.Ten Adam prowadzi Anke na most zakochanych a potem mowi o przyjażni... Dziewczyna się zabujała a teraz cierpi przez obłudnika.To samo Ewa ,sliczna filigranowa dziewczyna bardzo wrazliwa,zostala potraktowana jak śmieć .Szkoda gadać ... Ten stary to taki wiejski filozof. Jedynie Pawłowi moze sie udać. Zbyszkowa tez na wieś nie pojdzie.

Gość gość
a mi nie żal. Są głupie, skoro w takich burakach się zabujały, więc nie zal mi glupich ludzi ogólnie. Może tylko wspołczuje takiej naiwności i zakompleksienia, skoro byle burak jest dla nich królem :/ żałosne

Gość gość
a ja się dziwię bo , gdyby Adam miał jaja toby dryndnął między czasie do Anki, wyłożył kawę na ławę poza kamerami że jest tak i tak że poznał kogoś więc sorry i przepraszam, weźmy jakoś to załatwmy Aniu , tak do programu , żeby nie było. I było by git a nie tak ją wystawić:/

Gość lanser
zawsze sie zastanawiałem po co są takei durne seriale w tv teraz widzę że jest na to zapotrzbowanie ludzie tym żyją, myślą, że to się dzieje naprawdę :D nie zastanawia was że jak idą gdzies kamera idzie za nimi otwierają drzwi i kamera już jest w środku :D przecież to wszystko reżyserowane mówią im co maja robić kreują jednego na miłego, drugiego na innego itd. a wy to przeżywacie jak życiowy dramat :D

Gość gość
Sory ludzie, ale wy chyba nie myślicie że ten program tak sam sobie się toczy? :D Muszą być jakieś akcje, dramaty żeby doszło do kolejnych edycji. Niektóre rzeczy mogły same się wydarzyć, ale inne zostały wymyślone dla uatrakcyjnienia programu.