Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks nie jest wazny w zwiazku

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda bez seksu tez można żyć

Gość gość
można i nie można . Ktos kto ma starą lafirynde powie że seks nie ważny, ktos kto ma młodą atrakcję zaprzeczy

Gość gość
no pewnie że tak.

Gość gość
Nie można!

Gość gość
Jest ważny! Trzeba się dobrać pod względem temperamentu.

Gość gość
rozmowa jest ważniejsza

Gość gość
jest ważny

Gość gość
Seks jest nieistotny, powiedziałbym, że zbędny w związku i w życiu. Seks ogłupia dzisiejszych ludzi, którzy traktują go jak coś bez czego nie da się żyć. Przez to są gwałty, dewiacje, kompleksy, nieodpowiednie zachowania u młodzieży, brak poszanowania np. kobiet nazywając je "dupami", " moją dupą"jak również nieposzanowanie chłopców i mężczyzn. Seks jest dziś tak obecny, że coraz częściej ludzie nie tworzą związków opartych na miłości, przyjaźni i wsparciu a tworzą czasowe układy do bzykania.

Gość gość
Jak ktoś ma zerowy popęd to nie jest ważny, jak ktoś jest sprawnym seksualnie człowiekiem, to jest jest bardzo istotny i psu na budę takie wywody jak powyżej. Osoby z zerowym popędem powinny się łączyć między sobą, a aktywni czukac aktywnych, wtedy nie będzie dylematów.

Gość gość
osoby z zerowym popędem są sprawne seksualnie ale nie odczuwają potrzeby. Widać, że wyżej nie wiesz kompletnie o czym piszesz

ale przeciez to jest subiektywna sprawa i zalezy od wielu czynnikow - po co takie ogolne tezy wyglaszac, hm? to tak jakby powiedziec ze mozna zyc bez piwa - niektorzy moga a inni nie moga;/

Gość gość
skoro nie mogą żyć to jest to uzależnienie i powinno się to leczyć

"gość dziś skoro nie mogą żyć to jest to uzależnienie i powinno się to leczyć" xx nie trzeba od niektorych rzeczy jestesmyuzaleznieni i tzreba to zaakceptowac - tak samo jak uzaleznienie od jedzenia, occychania czy wydalania;-) napiecie seskaulne jest w nas - moze byc tylko roznie rozladowywane lub nierozladowywane (moim zdaniem to najgorszy wariant;-)

Gość abstraktyk
Seks w zwiazku jest nieistotny, za to w lozku najwazniejszy.

"abstraktyk dziś Seks w zwiazku jest nieistotny, za to w lozku najwazniejszy" xx a czemu sekss jest kojarzony z lozkiem?

Gość pomidorowy pasztet
"gość dziś Jak ktoś ma zerowy popęd to nie jest ważny, jak ktoś jest sprawnym seksualnie człowiekiem, to jest jest bardzo istotny i psu na budę takie wywody jak powyżej. Osoby z zerowym popędem powinny się łączyć między sobą, a aktywni czukac aktywnych, wtedy nie będzie dylematów." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Słuszny postulat ale co jak poziom libido nie przystaje do poziomu atrakcyjności fizycznej? Jest dużo dziewczyn ładnych i zgrabnych ale o przeciętnym libido i jest niezła garść pasztetów jurnych i rozbuhanych :) wiem bo sama jestem jurnym pasztetem i mogłabym przeflancować ze 3 chłopa codziennie :P Za to moja szczupła, zgrabna koleżanka marudzi, że ją facet za często męczy i chciałby codziennie :P No chyba, że on ją nie kręci, a jest z nim na zasadzie - bo to dobry facet lol :P

Gość abstraktyk
Zwiazek trwa zwykle 24h na dobe i do przetrwania doby seks nie jest potrzebny. Spi sie zwykle w lozku, azeby zasnac trzeba sie rozladowac, zeby sie rozladowac trzeba miec dobry seks, wiec w lozku seks jest niezbedny.

"abstraktyk dziś Spi sie zwykle w lozku, azeby zasnac trzeba sie rozladowac, zeby sie rozladowac trzeba miec dobry seks, wiec w lozku seks jest niezbedny" xx niekazdy potzrebuje seksu przed zasnieciem ja np. jestem zmeczona po calym dniu - ale nic tak nie budzi mnie milo jak dobry seks, to zlaezy od preferencji i tyle!

Gość abstraktyk
Czy przed czy po, seks musi byc !