Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martię się nieeco

Relacje waszego dziecka z przyrodnim rodzeństwem

Polecane posty

Gość martię się nieeco

Witam, pytanie swoje kieruję do mam, które rozstały się z ojcem dziecka, a on założył nową rodzinę. Albo do mam, których partner ma też dziecko z poprzedniego związku. Jak wyglądają relacje waszego dziecka z młodszym bratem/siostrą? Szczerze się lubią czy spędzają czas tak raczej z konieczności? Czy w ogóle się nie widują? Jakie macie problemy z tymi relacjami? Jak do relacji waszych dzieci podchodzi ta druga mama?

Gość gość
Między moim dzieckiem a męza synem z piwszego związku jest różnica 10 lat, Kntaktu nie mają a z racji że ja sama odcinam sie do niego przeszłosci - miec nie będą.

Gość gość
Moj syn ma 2 lata,z przyrodnim rodzenstwem nie ma zadnego kontaktu bo po pierwsze mieszkamy za granica,po drugie nawet jesli jedziemy na wczasy do polski to jestesmy z mezem z innych regionow polski i zwyczajnie wole syna zabrac do swoich rodzicow czyli dziadkow by sie nim nacieszyli. Roznica miedzy przyrodnim rodzenstwem to 8 i 3 lata.

Gość gość
Różnica z przyrodnim rodzeństwem 6 i 11 lat. Relacje fantastyczne. Są kochającym się rodzeństwem. Najstarsze dziecko męża mówi że kocha nasze dziecko bardziej niż swoje biologiczne rodzeństwo.