Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

naklejka na wozek na lotnisku pytanie

Polecane posty

Gość gość

hej jutro lece z dzieckiem do anglii mam tylko bagaz podreczny ale wozek chce oddac pod samolotem czy musze isc po naklejke tam gdzie sie oddaj***agaze ? czy dadza mi ja pod samolotem ?

Ja jak leciałam z dzieckiem do Grecji to przy ważeniu bagażu odrazu został równiez oklejony wózek i jako bagan gabarytowy - czy jakoś takoś nazwany. Ogólnie my oddaliśmy wózek przed wejśąciem do samolotu ale możesz odrazu na lotnisku.

Gość gość
ale ja nie oddaje duzego bagazu mam tylko podreczny dlatego sie pytam czy musze specjalnie tam stac w kolejce tylko po ta naklejke

Gość gość
a nie ma takich automatow ze wpisujessz numer ref. i wydrukuje ci sie naklejka?ja latam norwegianem do norwegii i nigdy nie trzeba dzieki tym automatom stac w koljce :)

Gość gość
to ja z 10;23 a bagaz jak sie ma to mozna poltem polozyc na tasmie self servive, skanujesz sama, wazy ci i bagaz idzie dalej :)

Gość gość
widze ze co niektore nie wiedza w ogole o co pytam :/

Gość gość
mimo, że masz bagaż tylko podręczny to i tak musisz stanąć w kolejce do odprawy by dostać naklejkę na wózek! Nakleją ci naklejkę tam. Wózek składasz tuż przed wejściem do samolotu, załoga go zabiera. Jak wysiądziesz z samolotu to wózek będzie na ciebie czekał. Latam często z dzieckiem więc na 100% tak to wygląda!