Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poderwac kobiete niebyc soba by ja pocałowac

Polecane posty

Gość gość

hym bo jak jestem soba to jestem dod**y wiec moze musze niebyc soba i sie wreszcie pocałuje hah czujecie to pocałowac kobiete normalne swieto hah usta sa gorace czy chłodne ? hah jak zrobic by poderwac kobiete , jak mi sie nieuda to co ja zrobie bez kobiety jak kobieta to mój główny cel wzyciu mazenie zyciowy cel hah

Gość gość
ej gadac mi tu jak

Gość ona_bez_endu
Mi się wydaje, że pierwszym krokiem w osiągnieciu tego celu będzie nauka pisania . Człowieku jak Ty wyskoczysz z takim "bełkotem " do dziewczyny to sie spalisz na samym starcie.

Gość gość
ehh czemu niemoge byc soba czemu niemoge nielubic ortografi !

Gość gość
niejestem prymitywny poprostu nielubie tego a ty czego nielubisz to masz zakaz nielubienia np matmy masz ja uwielbiac i kochac!

Wydaje mi się, że każdy normalny człowiek z żadnym nad stanem inteligencji potrafi napisać kilka logicznych zdań poprawnie ( oczywiście każdemu zdarza się zrobić błąd, ale bez przesady), jeśli NIE to znaczy , że coś z nim jest nie tak. Powiedzmy sobie wprost ktoś kto nie umie się "wysłowić" w mowie i piśmie jest przysłowiowym debilem, a co za tym idzie nie ma żadnych szans u normalnej dziewczyny.