Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki jest wasz ulubiony obcy język?

Polecane posty

Gość gość

mój angielski ,mogę go słuchać godzinami

Gość gość
francuzki69

Gość gość
po kiego grzyba takie glupie tematy zakladacie z ktorych nic nie wynika? twoje ulubione zwierzatko, kolor, qrwa az tak wam sie nudzi

Gość gość
angielski - bo jedyny obcy język jaki znam szwedzki - uwielbiam słuchać Szwedów, ten język jakoś tak radośnie, skocznie brzmi. hiszpański - ładnie brzmi.

Gość gość
Francuski, ale trochę się brzydzę :-P no i hiszpan oczywiście ;)

Gość gość
niemiecki

Gość gość
angielski możesz słuchać godzinami(?) ja pracuje w zachodniej firmie, ale w Pl, w pracy większa większość tak ok 80% cudzoziemcow, nawet z Polakami nie moge rozmawiac po polsku bo od reazu już ktoś cos podejrzewa ze mozemy knuc... a jak wyjde z firmy i slysze na ulicy ten durny angielski jezyk w ronych akcentach, a juz zwlaszcza akcent amerykanski to szybko sie odwracam by tego nie slyszec, lub zakladam sluchawki mój ulubiony jezyk choc go nie znam, kiedys go znalam nawet tak komunikatywnie to jezyk hiszpanski, ale jak lata go nie uzywalam to nie znam go, znam jeszcze francuski, moja cioctka nauczycielka fransuskiego robila wszystko bym i ja go pokochala, wysylala mnie na konkursy piosenki francuskiej, na praktyki - winogrone zbieralam... francuskiiego nie pokochalam ale znam biegle ten jezyk bylam rok na erasmusie na sorbonie, moj brat mieszka w paryzu, ja pracowalam w paryzu puentujac ukochany to hiszpanski

Gość Ritta

Ja wlasnie lubię się uczyć języków obcych i to jest fajny rozwój człowieka. Zaczełam teraz się szwedzkiego uczyć w Pi School i jestem zaskoczona tym że podstawy można spokojnie opkanować w tak niewielkich grupach. Polecam szkołę bo warto!