Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Natalcia24 przeczytałam twoje wypowiedzi i co myśle

Polecane posty

Gość gość

Widze że znów idiotki i trole kafeteryjne sie na kogoś zmówiły. Jakoś czytam twoje posty i nic w nich nienormalnego nie ma. Jesteś normalną świeżą matką i czasem ciut panikujesz co jest normalne (sama tak mialam i czasem mam a córka ma ponad rok już) i nie widze powodu żeby ci ktoś docinał.Jakbyś tu kogoś obrażala, albo klamala albo robila coś zlego naprawde dziecku to rozumiem. A tu widze że to w 100% goście w cąlości chamsko prowokują. Weź wyluzuj i wogóle nie opowiadaj na zaczepki. Po co? Dadzą sobie wtedy spokoj. Kiedyś przez takie kretynki sfrustrowane musialam zmienic niebieski login, to bylo ze 2 lata temu. Zdrowia dla córki.

Gość gość
Powiedziala Natalcia do Natalci :-D

Gość gość
Natasza piszesz sama ze sobą! ty masz z głową wszystko dobrze?

Gość gość
Powiedziała leal price charlston do natalci24 ,lub tez przyszła mama na paźdz znana też jako mała czarna kawka :) pozdrawiam, od poł roku nie używam już tych pseudo:)

Gość gość
Ach tu autorka tematu i moja córka nazywa sie Kaja i ma 13 miesięcy tydzien i 6 dni :) i mam w d***e co myślicie. Słabe z was detektywy. Pozdrawiam mamy z topika październikowe mamy 2013

Gość gość
I nazywam się Asia, ale Natasza też fajne imie.

Gość gość
ale durne,natalcia poprosiła koleżaneczke o pomoc bidulka albo pisze sama ze sobą,masakra śmiech na sali!

Gość gość
Niektórzy mają ciekawsze zajęcia niż proszenie kogokolwiek o pomoc na wirtualnym forum. Wystarczy że ja wiem co chce. Nic mnie nie zdziwi po tym co widze na niektórych tematach. Jaka może byc jedna baba dla drugiej. Ludzie wszystkie mamy dzieci, skąd w was tyle jadu? Nie kumałam tego nigdy, ale ja już jestem troche ubezwrażniwiona , na kafe siedze 5 lat, nie takie dziwy widzialam :D

Gość gość
Ubezwra.....cooooo ????? :-D

Gość gość
a rób co chcesz kobieto. natka no jak tam? pisz nie krępuj się dziecko drogie,żenada, upadłaś tak nisko że ci wręcz współczuję

Gość gość
gość 21:38 dziwnym trafem obie miały pod górkę do szkoły ;-)

Gość gość
Widziałam wiele akcji przez was wiele osob zabrało się z forum, zmienialo pseudo, np. wiosenna mama, super babka urodziło jej sie 4 dziecko to została niemalże zlinczowana, teraz pisze prawie wcale i to pod innym pseudo, była też kiedyś avent, dawno nie widziałam, asiamt, może pozmieniały pseudo. Psujecie fajne forum. Frustracje idźcie wyładowac na drzewie-najlepiej stukając z nie głową. Bo czepiacie sie zwykle tych którzy sobie prowadzą spokojne dyskusje wtryniając się bez celui bluzgając (w sumie też nie wiem po co) na kogoś kto nic wam nie zrobił.

Gość gość
natalcia nie znudziło ci się pisanie ze sobą? dyskusja na tym chorym forum nie ma sensu.pa pa

Gość gość
Połowa wpisów na tym temacie dowodzi tego że baby są głupie. Jakbyscie były normalne to byście przeczytały pierwszego posta ,przeanalizowały jakie jesteście puste czepiając sie każdego kto ma niebieski pseudo i dały sobie spokój. ale nie, przecież trzeba pokazac ze jestescie jeszcze głupsze. Myślałam że jest to samo co te 2 lata temu ale widze że dużo gorzej.

Gość Przyszła mama na paźdz 2013
:)

Gość gość
adijos muczaczos dokładnie rozmowa tu nie ma jakiegokolwiek sensu.bye bye

Gość gość
widzisz jaka jesteś fałszywa,najpierw piszesz o jadzie między matkami a potem wyzywasz inne matki od idiotek które tak żle potrakowały natalcie! czy padły jakieś obrazliwe uwagi względem ciebie?nie! więc dlaczego obrażasz! kulture taką masz! po co te prowo no po co?ja też z tąd spadam,nie będe dyskutowała bo nie ma z kim,nara!

Hurra, mniej oszołomów, ja tym czasem ide spac, przynajmniej miałam ubaw na noc, przy okazji tematu o snach moze mi sie coś przysni:) Dobranoc pomarańczki, na przyszłośc lepiej szpiegujcie bo dziś coś umkneło waszej uwadze. Pozdrawiam niebieskie zalogowane mamy, niech to forum nie umiera przez pomarańczowe sfrustrowane niedowartościowane wariatki:) ps. własnie takie zachowania jak wasze biora się z tych trzech czynników, frustracja , niedowartosciowanie, a na końcu psychoza.:*

Gość gość
o odezwala sie przyszla mama na pazdziernik ,ukradlas mi nicka.Ja tak sie podpisywalam caly czas tylko na pomaranczowo.

Gość gość
ojojoj mama kajuni srajuni postanowiła bronić natalki:D co,pyskata natka poskarżyła się?Bidulka,a taka była harda,ale jak widać jest cienka jak baton :classic_cool:

Gość gość
dobranoc kochana ty mi też poprawiłaś humor a idiotke to masz w domu nie ruszyło mnie to kochanieńka szcczyścisz się tym ze jesteś zalogowana heheh śmieszna jesteś wredna też była a to teraz ktoś musi przejąć psychozę,fustrację i niedowartościowanie? to ty te cechy posiadasz?pilnuj swojego bachora i daj mu żryć albo sprawdz czy niezesrała się po paszcze

Gość gość
Oszołomy,kretynki,idiotki....kwintesencja kobiecości mamusiu

Gość gość
nie emerytkami mam 97 lat a co?

Gość gość
Sikam w gatki jak czytam o tej ich podniecie niebieskim nickiem:D a skąd wiesz czy nie mam niebieskiego a jednocześnie nie piszę z pomarańczy?:) dobra,powiem ci-mam trzy niebieskie nicki,pod dwoma jestem spoko,a pod jednym jestem francą,natomiast z gościa piszę kretynizmy,prowo i przekleństwa :classic_cool: