Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo proszę o odpowiedź

Jak często piszecie do siebie SMSy?

Polecane posty

Gość Bardzo proszę o odpowiedź

Jak często, kobiety, piszecie SMSy do swoich facetów? Jak często z nimi piszecie? Moja kobieta pisze do mnie bardzo mało, kilka SMSów wieczorem i może jakiś jeden rano czy w ciągu dnia. Fakt, dużo pracuje i tak też to argumentuje, ale chyba można znaleźć chwilę na krótkiego SMSa? Dla mnie to normalne, że chcę z nią choć takiego kontaktu jeśli na inny nie mogę liczyć w ciągu dnia, w taki sposób chcę jej pokazać, że o niej myślę. Widujemy się wieczorami i w weekendy. Co o tym sądzicie i jak jest u was? :)

Gość gość
u nas jak jest 1 na dzien to jest dobrze. Dzwonimy do siebie prawie codziennie i są to rozmowy 30 minut, lub godzina. Wczoraj troszkę dłużej bo 1,5 godziny. Wolimy rozmawiac niż pisać

Gość gość
Nie piszemy w ogóle. Chyba ze jakieś pilne sprawy lub zakupy. Mieszkamy razem wiec nie musimy się umawiać na spotkania. A mile rzeczy mówimy sobie na zywo.

Gość gość
My z zona piszemy codziennie kilka. Najpierw na przywitanie(ja wczesniej do pracy wychodze) pozniej z serii co tam,jak dzien mija? I na koniec,ze juz wraca itp

Gość gość
my też w zasadzie smsów nie piszemy, a jeśli już to z jakąś krótką informacją. Telefon żeby się umówić też zazwyczaj dopiero po pracy, a jeśli się nie widzimy danego dnia to rozmawiamy telefonicznie wieczorem. Kiedyś pisałam do niego, ale ponieważ smsy były bez odzewu odpuściłam sobie, ale o dziwo zauważył że przestałam.

Gość gość
My gadamy na whatsappie, codziennie jak jestem w pracy, do tego telefony w tym czasie jakie 7 razy, wysyłamy, foty, do tego mieszkamy razem od 3 lat i jak tylko ktores wychodzi to juz piszemy :)

Gość gość
mój były mąż pisał żadko albo nie odpisywał wcale za to do kochanki pisał namiętnie całymi dniami

Gość gość
No to macie swietne prace ze możecie sobie cały dzień pisac. Jak ja pracuje jestem tak skupiona, że nie mam głowy na pisanie. A później z radością wracam do domu do mojego Słońca.