Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zajęty chłopak jest dla dziewczyn atrakcyjniejszy?

Polecane posty

Gość gość

Takie odnosze wrażenie, bo nigdy w życiu nie miałem dziewczyny i żadna się nawet mną nie interesowała, a od jakiegoś czasu mam w końcu swoją dziewczynę i nagle akurat w tym momecnie wszystko obróciło się o 180 stopni i inne laski same z siebie zaczęły się mną interesować. O co w tym wszystkim chodzi? :D Przez dwadzieścia pare lat nic w ogóle, a tu nagle poznaję fajną laskę i z nią jestem i nagle kilka innych d**eczek się mną zaczęło interesować. Dziwne jakieś :D

Gość gość
Ty debilu i prostaku to raczej dla nikogo nie jesteś atrakcyjny, kijem bym cię prostaku nie tknęła, jesteś taki głupi 🖐️

Gość Pustakus blaha resis
Nie obrażać autora

Gość gość
zajeci mi sie nie podobaja

Gość gość
Też to zauważyłam. Byłam kiedyś z niezbyt atrakcyjnym chłopakiem i nagle od kiedy zaczęliśmy być parą dziewczyny, które nie wykazywały wcześniejszegi uwagi nagle chciały go odbić.

Gość gość
kobiety myślą, że o jakaś się nim zainteresowała więc sprawdzony już ****ał i te sprawy a w zasadzie to ten sam facet taki sam jak był kawalerem i był wolny

Gość gość
ma kobiete czyli ma w sobie cos interesujacego i tak to dziala.

Gość gość
Uwielbiam flirtować z zajętymi facetami,chłopakami jakichś lasek lub mężami.Kilka razy to był nie tylko flirt.Była dla nich jazda jak ich babska się dowiedziały.A mi to powiewa. Jak mam ochotę na seks to nie patrzę na obrączkę,wolny czy zajęty.Mam ochotę to wyrywam i zabawiam się.