Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Ciekawe, czy niektórzy starzy ludzie myślą, że Metallica już nie gra

Polecane posty

i nie istnieje? :D Zauważyłam że niektórzy ludzie po 30 traktują starsze zespoły tylko w kategoriach tego, ze istniały w czasach ich młodości, a na wieśc że istnieja dalej sie dziwią. :classic_cool:

pewnie są tacy, co "słuchali metallicy" w czasach młodości, tzn lubili "Nothing Else Matters" i "enter Sandman" bo za ich młodości to było modne, i myślą ze skoro ten zespół jest już niemodny, to już nie istnieje i nikt go nie slucha :D

metallica z lat 1983-1988 to jeden z najlepszych zespołów w historii, potem faktycznie słabo od czasów czarnego albumu, ale kto ich skresla całkowicie z tego powodu niech umiera :)

metalica to g****o boze jak mozna sluchac tego zespolu pod publiczke :( szok maskarka i brak gustu z twojej strony

Gość gość
Kasia ja jestem pokroju takiego jak TY. też słuchałam metalu, dlaczego tak mnie nienawidzisz?

Gość gość
metallica to klasyk, tłuku wyżej

"Kasia ja jestem pokroju takiego jak TY. też słuchałam metalu, dlaczego tak mnie nienawidzisz?" Nie wiem kim jesteś, ale faktycznie nie przepadam za ludźmi, którzy "słuchali metalu" i potem przestali, bo metalu sie słucha do końca życia, chyba ze nigdy sie go nie lubiło i pozersko słuchało na siłe.

Gość gość
dobra, więc ja jestem kobietĄ, ,kiedyś zaxciętą metalówą, dobranoc :)

Gość gość
jak ja sluchalam metalu to ty na nocniku pod szafe wiezdzalas

"przy piosenkach którego można tańczyć," Owszem, przy plebejskich utworach z lat 90 mozna, dlatego ich tak nie lubie :) Za to do tych z lat 80 mozna tylko nak/urwiać moshpit, i tak jest prawidłowo :classic_cool:

TŁUKU METALICA TO KLASYK :) BUEHAHAHA wolne zarty metalika to disco polo metal a KLASYK TO KAT DIO judas priest Black Sabbath a metalica to g****o spószczone w klozecie przez producentów

Gość gość
Są i głąby, które twierdzą, że "Metallica skończyła się na Kill'Em All"...

Gość gość
rene - zamilcz kretynie, bo się ośmieszasz

Gość gość
Podbijam! Niech wszyscy którzy spisywali Kamilkę na straty zobaczą, że ma życie poza metalem i słucha czasami popu:classic_cool:

Gość gość
wokalista metalicy już dawno jest spalony

Gość gość
Dziecinko wróć do szkoły, tam prezentuj swoje wypociny.

Gość gość
większą komercyjną karierę od jakiejś tam metalicy robi Bayer Full. metalica może o takiej tylko pomarzyć

to wy sie osmieszacie dzieciaczki jestescie tworem sztucznym mas mediów i taki tworem jest metalica metalica to zespól pod komrecje i jestescie dziecmi komercji sluchacie metalici bo jest wygodna bardzo

pytanie metalica czy klasyki które wymienilem otóz wystarczy posluchac bo metal to nie jakies rzępolenie na scenie darcie mordy tylko mistyczny klimat b.dobra gitara wokal perkusja itp a metalica nie ma tego co utwory ponizej jak kat Dio czy Judas Prist