Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tez wam sie nie chce wychodzic ze znajomymi i wiecznie siedzicie w domu

Polecane posty

Gość gość

znajomi sie na mnie wkurzaja, ale jakos mi sie nic nie chce, taka pogoda jakas :/ kto tez tak ma? mowia, ze nolajf ze mnie, czy serio wszyscy ciagle gdzies lataja czy tez siedza w soboty wieczorem w domu?

Gość Dadddina
ja tak mam- jestem typem samotniczki więc najlepiej mi samej ze sobą

Gość gość
a po co mam wychodzić gdziekolwiek gdy ciepło w domku , nikt mi nie łazi i nie śmierdzi a mam kafeterie i SU

Gość gość
mam podobnie,owszem wychodzę,ale nie za często a teraz jest taka pogoda,że nawet nie chce mi się w kierunku okna spoglądać ale zaraz się szykuję ,na zlot czarownic :D

Gość gośćnolifeno
mi sie tez juz nie chce ani do znajomych ani na impreze do centrum uwielbiam siedziec sama, nie cierpie tez gosci, wiec sie nie wpraszam do nikogo zeby nie musiec sie rewanzowac... najlepsze jest to ze ja uwielbiam ciezka muze i koncerty a poza tym to lubie siedziec w totalnej ciszy i spokoju... kazdy sie dziwi tak jakbym na codzien koniecznie musiala siedziec w jakims hardkorze bo lubie mocna muze

Gość gość
zrobie zakupy , po drodze spotykam zebrzacych bezdomnych czasem ktoregos odkopne i z radoscia wbijam do cieplego domku by się podszywać i zlosliwosc***isać na kafe. albo wymarszczyc freda na SU

Gość Madafakir
Ha, skąd ja to znam? :) Ja tam lubię się spotykać ze znajomymi/kumplami, ale tylko od czasu do czasu. Częste takie spotykanie mnie męczy. Nie lubię hucznych imprez oraz klubów. Jedyną głośną rozrywką jaką lubię są koncerty. Tak na codzień potrzebuję ciszy i spokoju, pobyć sam w domu bądź gdzieś na łonie narury - nad stawem, w parku, na polnej drodze, w lesie itp. Inni mają mnie trochę za dziwaka, ale co ja poradzę skoro taki jestem :D W dodatku nikt z moich najbliższych osób nie słucha rocka ani metalu, więc nawet na jaliś koncert nie mam sie z kim wybrać...

Gość gość
tez wolę siedzieć w domu. szczególnie w tej porze roku i przy takiej pogodzie, po cieżkim tygodniu pracy wolę siedzieć, słuchać muzyki, wypić piwo, poczytać ksiązkę, po prostu odpocząć. czasy, kiedy siedzenie w sobotę w domu uważałam za straszną porażkę uważam za minione;d

Gość gość
Ja mam 30 lat i całe życie, a szczególnie ostanie 5 lat siedzę w domu.

Gość gość
ukradli mi 5 lat temu nogi

Gość gość
ja bym gdzies wyszla ale nie mam znajomych

Gość gość
ukradli mi 5l.temu nogi: u make my day!

Gość gość
20:37 skad jestes???