Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki to może być koszt? Chodzi o zęby

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym wybielić wszystkie zęby i wstawić dwie koronki. Myślę też nad licówkami zamiast wybielania. Ile to może kosztować w jednym i w drugim przypadku?

Gość gość
moja matka sobie licówki robi na całości dentysta powiedział że wyjdzie około 6 tyś

Gość gość
We wrześniu robilam koronkę porcelana na metalu na 2 górną . Ze wszystkim wyszli 1700. Drogi biznes. Ach i robilam w bialymstoku.

Gość gość
a jak długo licówki trzymaja sie na zebach???

Gość gość
Najtańszy sposób wybielania zębów to mycie zębów własnym moczem :classic_cool: . Nie żartuje - tak wybielano zęby w Imperium Rzymskim 🖐️

Gość gość
zadzwon do konkretnego stomatologa i zapytaj po prostu o ceny... moj dentysta tez sie tym zajmuje i jest dobry: www.rojekdental.pl jesli jestes z okolic to polecam;)

Gość gość
Ja bym ci poleciła zdecydować się na wybielanie. Od znajomej słyszałam,że w Zamojskiej Dental Clinic fachowo się tym zajmują. Do wyboru są dwie metody wybielania: za pomocą lampy albo nakładek żelowych. Śmiało możesz się tam wybrać i zapytać o koszty.

Gość gość
Korony plus wybielanie około 3 tysięcy +/- bo wiadomo w każdym mieście i gabinecie ceny będą się różniły. Co do licówek to nie wiem, może ktoś inny się wypowie.