Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem ze zgubieniem pociążowych kilogramów...

Polecane posty

Gość gość

Witajcie drogie mamy Kafeterianki! Mój problem to pociążowe kilogramy... 4 mc temu urodziłam córkę (w 36 tyg). W ciązy przytyłam ok 22 kg... A waga startowa to 74 kg. Wiem sporo, ale ja nigdy chuda nie byłam, a przy moim wzroście i budowie naprawdę nie wyglądałam źle. Wszystkie znajome mówiły że jak będę karmić to schudnę bardzo.... Mhm.... Jestem 4 mc po a waga to 84 kg.... Trzymam dietę (mała jest alergiczką) ruszam się też... Jednak waga stoi... Od 2 tyg uskuteczniam takie minimum 6 km spacery. Wczoraj przeszłam 12 km w 3 h. Czy taki "sport" pomoże zrzucić "balast"? Czy mogę stosować dietę np. 1500 kcal?

Gość gość
Ja tez przytylam kolo 20 kg. Karmilam dziecko 7 miesiecy i myslalam ze kp wszystko zleci ale spoadlo kolo 10 kg. Waga zaczęła spadac jak skonczylam karmic. Samo z siebie zeszlo mo 5 kg. Dopiero ostatnie dodatkowe kilogramy zgubilam dieta i cwiczeniami. To jest mit ze karmiac sie chudnie. Nawet tu na kafe czytalam wiele razy ze kobiety chudly dopiero po zakonczeniu katmienia.

polecam HIPP:))))owoce i warzywa bez konserwantow,zdrowe:) ladna zdrowa skora;) ,wlosy do ladnej figury dojdziesz:)Gwarantuje trzy miesiace i jestes zadowolona:)

Gość gość
Ja przytyłam w ciąży 20kg, kilogramy spadły w około miesiąc a zostały 4 kg, ktorych do tej pory nie mogę się pozbyć - 7miesięcy po porodzie. 6 miesięcy karmiłam piersią, także wg tych mitow powinny lecieć kilogramy. Teraz te 4 planuję zrzucic dietą i ćwiczeniami. Na szczęście jestem szczupła i nie wygląda to jakoś źle. Ale dla własnego komfortu.

Gość gość
A nie orientujecie się, ile kcal się spala podczas spaceru z wózkiem? Ja spaceruję z endomondo i mi po wczorajszych 11,5 km w 3 h pokazało że niby 1020 kcal... Ale mam tam ustawione chodzenie bo spaceru nie ma....