Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety sa taki ze mimo ze maja chlopaka to dalej

Polecane posty

Gość gość

Ubieraja sie tak jakby chcialy znalez go. moja dziewczyna sliczna jest a ubiera sie tak ze cycki sa na gorze tylek podkreslony w spodniach obcisluch albo mini

Gość gość
Może to tak dla ciebie? ;p Ale jeśli ci sie to nie podoba to jej to po prostu powiedz.

Gość gość
Chce być atrakcyjna po prostu.

Gość gość
To po to żeby inni faceci widzieli jaki ty jesteś z******ty skoro masz taką dziewczynę z cyckami :)

Gość gość
a twoim zdaniem jak powinna ubierac sie dziewczyna zeby miala cycki na dole?

Gość gość
Dla Mnie to chodzi po mieszkaniu bardziej rozebrana, wkurza mnie bo ile razy wpadam na nia w centrum handlowym czy latem na miescie to cycki wystaja mini taka ze tylko sie ktos pochyli juz widzi co tam ma nogi cale widoczne i tak chodzi juz mowilem jej zeby stonowala ubiur ale zawsze jest to samo

No wiesz ja tam wole dredy i adasie ale ubierał się kobieco dla swojego męszczyzny .. A twoja luba ma po prostu taki styl bycia

Gość gość
cycki może mieć tam gdzie ma ;) ładnie jej w worku jutowym, który kupiłem jej na urodziny, a nie chce go nosić :-/

Gość gość
Bo widzisz, kobiety dzielą się na dwa typy. Na takie, co ubierają się pod publiczkę dla facetów, i na takie, które robią to w ramach konkurencji z innymi dziewczynami... Więc pozostaje ci modlić się, że twoja to ten drugi typ.

Gość gość
Po zachłopaczeniu powinna lecieć do sklepu po luźne spodnie i bluzy :)

Gość gość
Moze tak miloby mi bylo jezeli z mysla o mnie sie tak ubierala ale ja martwiesie o nia i boje a cycki moglaby troche ukryc nie calkiem ale tak zeby nie bylo widac jak sie zaokraglaja

Gość gość
Ma fajne cycki natura nie skapila jej ale wolalbym zeby mi je tylko eksponowala a nie calemu swiatu

Gość gość
Bo szuka dalej. Kogoś kto będzie lepszy: przystojniejszy, bogatszy, albo przynajmniej nie będzie półanalfabetą i domorosłym talibem. Życzę jej powodzenia