Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o kobietach ktore nigdy w zyciu nie pracowaly?

Polecane posty

Gość gość

i udaja damy ze je na wszystko stac a rodzina zyje z jednej pensji meza i jeszcze splacaja kredyt . taka jest wlasnie jedna pani

Gość gość
to pewnie ja jestem tą panią :) tyle tylko ,że nie udaję damy a nią jestem :)

Gość gość
Wspolczuje im....

Gość gość
wierz mi, nie masz czego :)

Gość gość
irytujacy sa tacy ludzie, inni maja wiecej ale maja rowno pod sufitem :P

Gość gość
ja mam i sufity równe i pod sufitem równo , nie masz czego mi współczuć :D

Gość gość
dama ktora codziennie usluguje dla meza zeby jej nie zostawil przypadkiem tez wspolczuje.

Gość gość
Mezus za kilka lat wymieni na nowszy model.Chcesz liczyć na kogoś,licz na siebie:-)

Gość gość
ja tak mam, nie pracowalam nigdy,nie pracuje i nie bede pracowala BO NIE CHCE I NIE MUSZE;,jedynie w domu posprztam itd,, jedno dziecko mamy, jestem w domu zadbana ,wymalowan ,odstrojona i czekam na meza z obiadkiem, zawsze dobrze wygladam,a kase swoja mam jestem dziedziczka mam swoj majatek ,ktory z roku na rok sie powieksza,nie mam stresow typu kasa!!! SERIO MOWIE

Gość dama prawdziwa
nic sie martw o moje małżeństwo . Łączy nas co więcej niż tylko kasa :)

nie jestem aż tak żałosna żeby się zamyślać na temat innych. Co mnie to obchodzi kto pracuje a kto nie, kto udaje dame a kto jest łosiem, dopóki mi nikt drogi nie zastawia to nie interesuje mnie to.

Gość gość
co to za kobieta z klasa ktora siedzi cale zycie w domu raczej kura domowa.

Gość dama prawdziwa
" siedzi w domu " ?:D wierz mi , przy życiu jakie prowadzę rzadko mam czas na siedzenie :)

Gość gość
Zazdrosnica założyła temat. Zal!!!

Gość gość
A potem maz odchodzi do młodszej i mówi zonce. Dzielimy wszystko na pol, przetne telewizor na pol, meble na pol, przpiluje samochód na pol , ja sobie kupię nowe

Gość gość
nie dosyć, że nie pracują to narodzą dzieci jak królice i ganiają do opieki po żarcie dla tych dzieci, ostatnio np. szlachetna paczka to nic innego jak pomoc dla leni rodziców, którzy umieją tylko napłodzić dzieci

Gość gość
Zazdroszczę im :(

Gość gość
"co to za kobieta z klasa ktora siedzi cale zycie w domu raczej kura domowa. " x od kiedy to brak pracy jest tożsamy z byciem kurą domową? :D tak się składa, że znam wiele kur domowych pracujących, które po pracy dzień w dzień muszą stać przy garach i ogarnąć cały dom, bo mężuś nawet palcem nie kiwnie

Gość gość
MI TAM DOBRZE W DOMU SIEZDIEC; I NAWETmoga mnie malpa domowa nazwac:-)) NIE TYLKO KURA ;WIEM SWOJE MAM CZAS NA WSZYSTKO NA POSPRZATANIE NA NAUKE DZIECKA ;na zakupy na kosmetyczne ,na basen,na spotkania z kolezankami,na zadbanie o meza tez:-) MAZ ZADOWOLONY DZIECKO TEZ GDY PRZYJDZIE ZE SZKOLY MAMA NA NIEGO CZEKA Z OBIADKIEM;albo odbiera go z szkoly i jada na pizze lub inne dania,dziecko czule o9becnosc matki w domu,niania mu nie potrzebna JA jestem od tego by sobie dziecko wychowac,:-) A KARIERE NIECH ROBIA TE CO RODZINE ZANIEDBUJA :-) A na stare laat dotrze do nich ze rodzina to podstawa,a one w tym czasie co dziecko raczkowalo i zabki dostawalo byly wpracy za 3 tys zloty,czy kasa zrekompensuje dziecku mame!!! OK JESLI TAK MYSLISZ TO OK: