Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niechcem żeby moja matka chodziła do pracy

Polecane posty

Gość gość

czuję się porzucona :( wiem że wiele osób mnie wyśmieje ale tak jest chcę żeby była ze mną w domu tęsknię za nią jak mówię żeby się zwolniła to reaguje agresją

Gość gość
masz prawo nie chciec zapytaj tylko co bedziesz jadla kiedy nie bedzie pieniedzy

Gość gość
ojciec pracuje i ma emeryturę matka nigdy nie pracowała na starość jej się zachciało

Gość gość
Naucz się pisać tepaku,niechcem?????co to z twór słowny?NIE CHCĘ!!!!!!

Gość gość
mam dysleksje to nie moja wina taka się urodziłam

Gość gość
dysleksje kiedys pasem leczono slyszalas o tym kolesiu co mowic sie uczyl majac w ustach kamyki?

Gość gość
wade wymowy cwiczyl tak ze zostal najslynniejszym greckim mowca co ci przeszkadza pracowac nad wlasnymi ograniczeniami? papier psychologa?

Gość gość
dysleksja, adhd itp. to nic innego jak rozwydrzone gówniarze którym uczyć sie nie chce, takze pasa w dupę i do nauki

Gość gość
nie jesteście dyslektykami to nie wiecie jak to jest to nie tylko ortografia kiedyś uczyłam się na pamięć na dyktando dwóch słówek i co i tak zrobiłam w nich błąd nie odróżniam prawej od lewej nie umiem grać w siatkę jest wiele innych rzeczy jak byłam mała nie raczkowałam

Gość gość
nie mamy takze wady wymowy jak Demostenes wiec tez nie wiemy jak to jest za to ja nie odrozniam kolorow wiesz jak fajnie przy takiej wadzie czyta sie mapy gdzie kolorami sa zaznaczone gory i niziny?

Gość gość
Dyslekcja nie zwalnia z wysiłku! Jest wskazaniem,że musisz się dodatkowo starać!!!Komputer znajdzie ci błędy,a zanim coś umieścisz w necie,sprawdź to,a nie beztrosko epatujesz swoimi koszmarnymi błędami."Ja mam na to papier,więc mogę popełniać błędy" :P.Masz papier,że mózg ci nie funkcjonuje prawidłowo,to znaczy ,że musisz znaleźć sposób na niego,że musisz ciężej pracować!

Gość gość
nie wszystko komputer zaznacza a patrzenie każdego wyrazu w wyszukiwarce to paranoja jest

Gość gość
ile ksiazek przeczytalas w tym roku? z gory uprzedzam ze komiksy sie nie licza ;) mozg zapamietuje zapisany wyraz tak jak jest zapisany ja nauczylam sie w ten sposob ortografii na kazdym dyktandzie pisalam sobie wyraz co do ktorego mialam watpliwosci (nie spedzalam zycia na forum pelnym nieukow wiec nie czytalam tekstow z bledami) i jeden z tych wyrazow mi po prostu nie pasowal to bylo na dlugo przed tym zamin zaczeto mnie uczyc regul rzadzacych jezykiem polskim