Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zielona kawa, czy ktoś z was pił?

Polecane posty

Gość gość

widziałam w sklepie zieloną kawę i zastanawiam się jaka jest w smaku i czy warto ją kupić? Nie ukrywam że nie chciałabym wydawać niepotrzebnie kasy jeśli jest niesmaczna, bo jednak zielona kawa trochę kosztuje.

Gość gość
Ooooookrooopieństwo !!! Fuj,fuj,fuj i nie myśl,że to coś chciaż trochę przypomina kawę ( ani w smaku ani w wyglądzie ) nigdy więcej .

Gość Karolina w124
Pić nie piłam, natomiast brałam tabletki IQgreen zawierające ekstrakt zielonej kawy jak się odchudzałam i w tym zakresie środek okazał się bardzo skuteczny

Gość gość
zielona kawa jest specyficzna w smaku, trzeba się do niej po prostu przyzwyczaić. Ja tam lubię jej smak i zapach. Kupiłam niedawno z ciekawości ją w sklepie http://www.herbata-kawa.pl i jest ciekawa. Podobno ma właściwości odchudzające jak zielona herbata.

Gość gośćAgata
Dla mnie ten smak też był nie do przejścia.Czytałam dużo na temat tabletek IQGREEN i w końcu zdecydowałam się na odchudzanie z pomocą tabletek.Na razie to początek ale całkiem obiecujący. Trochę się zmieniło mam mniejszy apetyt nie ciągnie mnie do słodyczy a spadek wagi na dobry początek to 1,5 kg.

Gość gość
Zielona herbata jest lepsza , a nie jakieś zielonkawe kawy ;) . Piłam kiedyś to i wcale nie schudłam . I wcale takie dobre nie jest .

Gość gość
okropnie smakuje...

Gość gość Miśka
Zielonek kawy nie piła, podobno faktycznie nie jest najlepsza, choc każdy lubi co innego. A co do samej zielonej kawy jedyna jaka znam "zjadliwą" to ta w postacie pastylek iqgreen, którą mało że łatwo przełknąć, to jeszcze pomaga mi w odchudzaniu

Gość gośćMMMM
Dołączam się do zdania nbodaj Miśki, ja też stosowałam IQgreen i jestem z tego powodu przeszczęśliwa...w końcu schudłam

Gość gość
picie zielonej kawy wydaje mi się lekko hardkorowe, chodzi o smak. Ja biorę be slim z wyciągiem z zielonej kawy, jedna tabletka dziennie. Ma chyba 600 mg wyciągu z zielonej kawy, to całkiem sporo. W ogóle picie zielonej kawy polecam tylko twardzielkom, które mają nieczułe kubki smakowe :-)

Gość gość
ŻENUJĄCY SPAM :O