Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie nie lubia swoich dzieci

Polecane posty

Gość gość

Np kobiety doluja czeato swoje corki czy synoq wmawiajac im ze sa nic niewarci, czepiaja sie albo bezczelnie pokazuja ze ich nie lubia, rozumoem jak tak sie zachowuja wobec obcych ludzi ale jak matka zyczy zle wlasnym dzieciom to chyba jeat cos nie tak

Gość gość
Tak się zdarza w sytuacji gdy dziecko jest nie planowane. W normalnych związkach w których dziecko jest chciane takie rzeczy nie mają miejsca.

Gość gość
Jak matka ma problemy ze soba emocjonalne albo jest nieszczęśliwa to wyzywa się najczesciej na dzieciach

Gość gość
Ja byłam chciana i planowana, pierwsze i jedyne dziecko, a itak rodzice wyżywali sie na mnie za swoje nieudane życie i małżeństwo. Ojciec mówił do mamy "twoja córka", mama mówiła do ojca "twoja córka" i byłam tylko do opieprzania i bicia.

Gość gość
tak się dzieje gdy dziecko pojawia się u kogoś kto ma problemy emocjonalne w naszym kraju nikt nie przyjmuje do wiadomości, że nie każdy powinien mieć dzieci dzieci powinni mieć tylko ci którzy są zrównoważeni psychicznie, dojrzali emocjonalnie, zdrowi psychicznie i wydolni finansowo dobrze też by nie byli to ludzie z obciążeniami genetycznymi bo na jakiego grzyba rodzić dzieci które będą miały te same problemy zdrowotne co rodzice