Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zasugerować teściowej żeby rzadziej nas odwiedzala?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy w jednym domu ale z osobnymi wejściami, teściowa jest u nas codziennie i siedzi po kilka godzin!! Jak jej zasugerować że nie po to zrobiliśmy osobne wejścia itd żeby wciąż z nami siedziała?

Gość gość
Powiedzieć jej wprost - sugestie nie działają.

Gość gość
Jakoś krępuje się wprost. :(

Gość gość
Z resztą ona przychodzi bardziej do naszej córki niż Do nas aale jej wpływ na córkę też nie jest zbyt dobry, mówi niepoprawnie itd i córka się uczy dlatego chciałabym żeby ona odwiedzala nas możliwie rzadko jednak są sytuację że muszę wyjść i nie mam z kim zostawić małej bo moja mama mieszka. 60km stąd i wtedy nie mam wyjścia, musze z teściowa i nie chce by wyglądało to tak ze przychodzę jak potrzebuje, dlatego wołalabym żeby ona sama doszła do wniosku ze mamy swoje życie

Gość gość
Coś musisz wybrać, albo podrzucaj córkę do babci i niech mają na siebie wpływ jaki chcą, za to ty będziesz miała spokój w domu. Albo toleruj teściową u siebie i ucz je obie poprawnej wymowy. Nie można mieć wszystkiego.

Gość gość
Teściowej nie da się nauczyć bo jest wyjątkowo tepa, przykro mi ze musze to mówić.

Gość gość
Najlepiej spadaj na swoje,dosc ze dupsko wtuliłas to jeszcze obrabuasz duupę teściowej.Panusia sie znalazła os poprawnej wymowy.Myślałby kto ha ha ha hrabianka za dychę