Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka się obraziła bo powiedziałam co myślę o jej 5l córce ze smoczkiem

Polecane posty

Gość gość

I teraz się nie odzywa. Moje dziecko ma 8 miesięcy i smoka nie ciągnie ,a jej 5 latka łazi z tym smoczkiem :/

Gość gość
No 5 latka to wstyd, przecież to dziecko niedługo do szkoły pójdzie i co nadal bedzie ze smokiem chodzić?

Gość gość
troche wstyd, racja. Ale jak jej pozwolila to teraz ma za swoje. Dziecko trudo oduczyc

Gość gość
o kurde, jakbym normalnie widziała 5 latka mojej koleżanki, ta go jeszcze w wózku wozi wszędzie, ten mały też jakiś taki... chips w łapie i patrzy takim tępym wzrokiem, ani to to mówi, nic, a jak coś mówię do niego, takie tam dzień-dobry, jak się masz chłopczyku, witaj, to się dziwnie zachowuje, jak jakieś upośledzone,, rękami wywija, myślałam początkowo, że jakiś atak ma, a przecież dobrze wiem, że to zdrowy chłopczyk :/ Mnie w tym wieku ciężko było utrzymać w ryzach, a nawijałam tak, że mamie to uszy więdły.

Gość gość
A kąpanie 12 latka? To dopiero jaja :D

Gość gość
a podcieranie tyłka 12 latkowi ?to też dramat ! ociec mojego kuzyna mu doopę podcierał za każdym razem, chyba do 14 roku życia, powaga, nigdy bym nie uwierzyła, gdybym nie słyszała, bo tylko leciał do wc i się darł "tatooooo jużż !!" a jego ojczulek leciał, ciotka to się ze wstydu paliła, ale miała i ma olewkę, nigdy dzieci nie chciała, ale być starą panną też nie, wzięła co było, inteligenty facet i dobrze zarabiający, ale wygląd, hmm przemilczę :)