Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie byłem z dziewczyna bo leciałem na najładniejsze w okolicy :(

Polecane posty

Gość gość

Reszta dla mnie była przecietna i dlatego jestem sam :(

Gość gość
Musisz realnie spojrzeć u której miałbyś jakieś szanse a u której nie. Jeśli sam nie jesteś wysokich lotów to wiadomo ze te piękności nie będą chętne albo po prostu za dużo im się wydaje.

Gość gość
Tylko problem jest w tym, że podoba mi się tylko 1 na 60 dziewczyn :(:(:(

Gość gość
Jaki jest twój typ? I jak ty mógłbyś opisać siebie? Mieszkasz w dużym mieście czy jak to wygląda?

Gość gość
Mieszkam w dużym mieście jestem wysoki szatynem z zielonymi oczyskami.

Gość gość
np. Hayden Panettiere

Gość gość
Dziewczynom z dużych miast też się za dużo wydaje zazwyczaj, chociaż te ze wsi nie są wcale lepsze. Ile masz lat? No i powiedz jaki jest twój typ bo może szukasz piękności która rzeczywiście ciężko znaleźć ;-)

Gość gość
Mam 24lata :)

Gość gość
Więc bardziej naturalna niż przerysowana ;-) a powiedz, to jest tak ze poznajecie się i ona urywa wszystko czy jak?

Gość gość
Ogólnie mówiąc olewają mnie albo są zajete (zazwyczaj te lepsze są mega czesto zajete)

Gość gość
A ty kobieta czy facet?

Gość gość
Tak zazwyczaj jest, siebie mogę określić też jako ta"lepsza" a zajęta też jestem i co ciekawe facet nie jest specjalnie przystojny itd, ma coś w sobie co mi się podoba ale wszyscy mówią ze stac mnie za dużo lepszego faceta, ale mówimy o tobie, skoro interesują cię zajęte kobiety to musisz liczyć się z tym ze nie każda będzie dawała szansę się poznać, to zależy od jej charakteru i tym czy jest w związku szczęśliwa ale nie martw się, jest pełno pięknych kobiet która są wolne :-) skoro sam jesteś przystojny to musisz robić tak żeby przy ewentualnym bliższym poznaniu tylko więcej zyskać :-) naprawdę nigdy nie było choć jednej sytuacji w której byłeś bliżej z dziewczynom? Gdzie najczęściej próbujesz te dziewczyny zagadać i w jaki sposób to robisz?

Typowa sytuacja. Ty uważasz się za zbyt dobrego dla przeciętniar. Ładne laski uważają się za zbyt dobre dla Ciebie. Ironia losu :) Rozwiązania są 3 : 1) Dorobisz się dużych pieniędzy i wtedy nawet zajęta laska będzie od tej pory Twoja. 2) Obniższy wymagania i zaakceptujesz przeciętną dziewczynę. 3) Albo przyzwyczajaj się do kontaktów seksualnych z ręką :D

Gość gość
Nie jestem aż przystojny dla niektóry tak tych nawet tych w