Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustrowana123

Mam 21 lat i nigdy nie miałam chłopaka

Polecane posty

Gość sfrustrowana123

Mam prawie 21 lat i czuję, że przegrałam młodość, żadnych imprez, znajomych. Teraz dopiero się obudziłam, chciałabym bliżej poznać płeć przeciwną (nie mówię o seksie), wiedzieć jak myślą, ale boję się, nie wiem od czego zacząć. Smutne to moje życie. Miał ktoś podobnie? Pomożecie, doradzicie coś?

Gość gość
dajcie spokój prowo! nawet pasztet w tym wieku miał jednego przystojnego chłopaka. Jakby 21 letni chłopak pisał to bym uwierzył, że był sam.

Gość sfrustrowana123
To nie jest prowokacja, a pasztetem nie jestem. Proszę o poważne odpowiedzi, jak mam teraz rozmawiać z chłopakami, strach jest bardzo silny, ale z drugiej strony chcę ich poznać. romantyksamotnik32, jak Ty to sobie wyobrażasz?

Gość piriririri
Miałam pierwszego chłopaka w wieku 23 lat, także nie ma czegoś takiego jak przegrana młodość w wieku 21, bo wszystko można jeszcze podpędzić. Nie spinaj się, żeby poznać tylko chłopaków, po prostu poznawaj ludzi, dużo się uśmiechaj i machnij ze dwa piwka na rozgrzewkę, bo ludzie lubią pijących :P

Gość gość
Masz gg porozmawiamy :) Poznamy sie blizej :)

Gość sfrustrowana123
Aż głupio się pytać, ale..Jak to się wszystko odbywa, jak się nawiązuje relacje z płcią przeciwną? Przepraszam, ale zawsze byłam samotnikiem, naprawdę potrzebuję pomocy..

Gość gość
Idac blisko kobiety puszczasz feromony.. albo padnie na glebe albo w ramiona.

Gość romantyksamotnik32
MAsz jakieś GG? :)

Gość sfrustrowana123
Nie mam

Jesteś młoda, masz jeszcze czas by poznawać mężczyzn, ale nie uciekaj od tego tylko wychodź naprzeciw :)

Gość gość
Musisz być w odpowiednim towarzystwie i uważać na samych podrywaczy i pewnych siebie ktorym tyko chodzi o to zeby zaliczyc :)

Gość sfrustrowana123
Kurczę, z jednej strony właśnie się boję, a z drugiej strony czas szybko mija i chciałabym poznać jakiegoś mężczyznę...

Gość romantyksamotnik32
Tu na kafe jest sporo w miare ogarnietych mezczyzn :)

"Tu na kafe jest sporo w miare ogarnietych mezczyzn" nie wiem czy śmiać się czy płakać. Autorko, tu na kafe najgorszy sort "mężczyzn", nie próbuj.

Gość gość
odezwała się ćwierćinteligentka co ciągle jak obłąkana gada o brunetach :P Nie ośmieszaj się

Gość gość
Autorko masz dopiero 21 lat, więc pewnie jeszcze studiujesz? Nie dam się tam nikogo poznać? Może za mało się starasz albo masz postawę "nie podchodźcie do mnie"?

Gość sfrustrowana123
Uważacie, że "dopiero" 21 lat? No właściwie jeszcze nieskończone, skończę w przyszłym roku, ale to już niedługo. Czy 21 lat to jeszcze młody wiek, czy tylko ja się czuję staro? Przyznam szczerze, że nienawidzę swojej płci, tylko ból strach i cierpienie.