Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po ilu dniach beta jest wiarygodna

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czy po kilku dniach braku miesiączki beta jest wiarygodna,ostatnie wpsolzycie 2 tyg temu, 4 dzień miesiączki brak Beta wyszla ze ciąży nie ma ,ale nie wiem od kiedy ona jest wiarygodna

Gość gość
Jeśli dochodzi do implantacji zapłodnionej komórki jajowej, a odbywa się to między 6 a 8 dniem po owulacji, to 48 godzin później we krwi pojawia się wykrywalne stężenie HCG (> 1 mIU/ml). Ale ponieważ wiele zarodków jest wadliwych genetycznie (niektórzy uważają, że nawet 50 % z nich) i często dochodzi, do „mikroporonień” to dopiero wynik > 5 mIU/ml (dla niektórych > 25 mIU/ml) oznacza ciążę.

Gość gość
Ja mam wynik poniżej 1 po 4 dniach spóźnionej miesiączki Ciazy nie che być, ale nie wiem czy becie można ufac w 100%? można? ostatni raz wspolzylam 16 dni temu

Gość gość
to już powinno być 100% po takim czsie

Gość gość
Umiesz czytać ze zrozumieniem? Jeśli dochodzi do implantacji zapłodnionej komórki jajowej, a odbywa się to między 6 a 8 dniem po owulacji, to 48 godzin później we krwi pojawia się wykrywalne stężenie HCG (> 1 mIU/ml). Ale ponieważ wiele zarodków jest wadliwych genetycznie (niektórzy uważają, że nawet 50 % z nich) i często dochodzi, do „mikroporonień” to dopiero wynik > 5 mIU/ml (dla niektórych > 25 mIU/ml) oznacza ciążę.