Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lekko widoczna 2 kreska na teście ciążowym

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie na teście ciążowy pokazuje mi się lekko widoczna druga kreska lecz mam infekcj***akteryjną czy to dlatego kreska jest widoczna czy to może być ciąża ?

Gość gość
Ciąża, też miałam lekko widoczną a teraz córka ma 2 latka :)

Gość gość
skoro zrobiłaś test ciążowy, to wykrywa on hormon ciążowy, a nie infekcję

Gość gość
Na jakimś forum czytałam i wypowiadał się lekarz że wykrywają również ciężkie choroby a ja mam tylko zwykła infekcje . Po jakim czasie powinna być widoczna mocna kreska jeśli to ciąża?

Gość gość
owszem, choroby typu rak jajnika

Gość gość
W moim przypadku było tak samo:) najpierw lekko widoczna kreseczka..za pare dni zrobiłam znowu test i krecha była jak smok teraz z ta kreseczka przerodziła się w 7 miesiąc ciąży.

Gość gość
I właśnie jeśli faktycznie jesteś w ciąży i masz infekcję to zrób jak piszą wyżej od razu do lekarza bo to dziadostwo w ciąży jest niebezpieczne dla zarodka..

Gość gość
Byłam u lekarza i coś mi przepisał 3 dni temu ale był tak tępy że mnie się pytał czy w ciąży jestem . Nawet dziewczyna przede mną mówiła że jest tam ostatni raz bo nie potrafił jej ciąży potwierdzić

Gość gość
A w ulotce nic nie napisali że kobiety w ciąży nie powinny tego brać.

Gość gość
Od pół roku staramy się z mężem o dziecko i nic a teraz takie szczęście jak się akurat infekcja z basenu przypałętała :(

Gość gość
idz do innego lekarza i da coś co będziesz spokojnie mogła brac i sie przeleczysz a nie do konowala jeśli uwarzasz ze nim jest, gratulacje:) ja też mialam bardzo slabą kreske przy 30 dniowych cyklach w 28dc,teraz corka ma 14miesięcy ps śluz po zajściu w ciąże zageszcza się szyjka sie zamyka i zarodkowi raczej nic nie grozi, pępowiny też nie ma jeszcze wiec raczej leki nie wpłyną na dziecko bo wszystko dostaje z ciałka żółtego na jajniku, idz do dobrego lekarza i nic sie nie martw na zapas-odstaw tylko na razie wszystkie leki i najlepiej zrób bete w laboratorium i z wynikiem potwierdzającym ciaze idz do ginekologa bo na usg moze jeszcze nie byc widac(u mnie byla tylko milimetrowa kropka na poczatku).

Gość gość
Ale się cieszę :) Muszę tylko znaleźć dobrego lekarza bo moja na urlopie :(

Gość gość
Czyli w przychodni mogę iść zrobić prywatnie badanie krwi i wszytko będzie jasne :)